Softaculous http://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Restore Size Limit?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11856&tpg=1#p37477 Sun, 23 Jul 2017 07:01:50 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11856&tpg=1#p37477 <![CDATA[New istall webuzo]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11877&tpg=1#p37476 I just installed webuzo
I started creating 1 domain with files
I get it as webuzo service page response
As if there was no index.php file
-------------
error log:

[Sun Jul 23 02:14:41 2017] [error] [client 93.65.226.65] Directory index forbidden by Options directive: /usr/local/apps/apache/www/

what to do?]]>
Sun, 23 Jul 2017 00:22:10 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11877&tpg=1#p37476
<![CDATA[Could not access your domain]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11876&tpg=1#p37475
I'm hoping this hasn't been answered already and I have looked through but couldn't find anything matching my query. Even after a google too.

I use AMPPS for website building and development. I build all of the sites on AMPPS and then upload them to a live server when the designs are complete. I recenty got a new computer and installed the latest version of AMPPS.

The issue I am now having is that AMPPS seems to want me to point the live domain to it in order for the apps to install, I get the following error which makes me think this.

Quote
Could not access your domain. Please make sure your domain is pointing
to this server and there is no .htaccess file restricing access to your
domain


Is there a way to disable this so that it will not check the route of the domain before installation, as single click installs were saving me alot of time.

Looking forward to the feedback and thanks in advance.
]]>
Sun, 23 Jul 2017 00:20:38 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11876&tpg=1#p37475
<![CDATA[99% CPU usage on KVM VPS, extremely slow boot]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11861&tpg=1#p37474
Quote
error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v100*.xml
error: Unable to create cgroup for v100*: No such file or directory
It seems that Arvind helped to solve this by advising this:
Quote
libvirtd stopped working so you need to do "service libvirtd restart" then you vpses again start working.

Here your vps was not starting because you have added cpu units 500, Minimum requirement is 1000.
In another words, if "Unable to create cgroup" kind of error appear, one may try:
1. opening VPS configuration (and VPS Plans) in Virtualizor and make sure CPU units are set to "1000" (not less) and CPU % set to "0" (in KVM VPS's, OpenVZ seems not to be affected)
2. command "service libvirtd restart"
]]>
Sat, 22 Jul 2017 15:15:59 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11861&tpg=1#p37474
<![CDATA[Update TikiWiki often]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11875&tpg=1#p37473
I have noticed that tikiwiki very rarely gets updated in softaculous, despite the fact that that script is updated -with plenty of changes- every 6 months by the developers.

It seems that you only use the long term support version, which is updated every few years. I understand the advantages of having a long term support tikiwiki; but there are other websites that really need the latest developments of tikiwiki.

The fact is that the only disadvantage is that it is an enormous problem to update it, because it does not have any autoupdate function -like wordpress-, and having softaculous doing it automatically really helps.

So I really wanted to install it with softaculous, but the fact that the latest version in softaculous is 15.4, while the version 17 is already released, deters me from doing it.

Please change this. Thank you.]]>
Sat, 22 Jul 2017 13:53:19 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11875&tpg=1#p37473
<![CDATA[Python and WSGI: 50X error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11874&tpg=1#p37472 General Support.
Please click the link below to visit the topic:

http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11873]]>
Sat, 22 Jul 2017 13:11:37 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11874&tpg=1#p37472
<![CDATA[Python and WSGI: 50X error]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11873&tpg=1#p37471
I read a couple of posts regarding running python scripts on AMPPS 3.7 (Windows 10). I made some adjustments in httpd.conf but still receive the error message when calling localhost/myapp:

A 50X error occurred
Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.


What I did so far:

1. I adjusted httpd.conf Virtualhost as follows:

Code
<VirtualHost *:80>
<Directory "{$path}/www">
    Options FollowSymLinks Indexes
    AllowOverride All
    Order deny,allow
    allow from All
</Directory>
ServerName localhost
ServerAlias localhost *
ScriptAlias /cgi-bin/ "{$path}/www/cgi-bin"
DocumentRoot "{$path}/www"
ErrorLog "{$path}/apache/logs/error.log"
CustomLog "{$path}/apache/logs/access.log" combined

<Directory "{$path}/www/wsgi-scripts">
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

WSGIScriptAlias /myapp "{$path}/www/wsgi-scripts/myapp.wsgi"

</VirtualHost>
2. I created a folder wsgi-scripts \Ampps\www\wsgi-scripts

3. I created a file myapp.wsgi containing

Code
def application(environ, start_response):
    status = '200 OK'
    output = 'Hello World!'

    response_headers = [('Content-type', 'text/plain'),
                        ('Content-Length', str(len(output)))]
    start_response(status, response_headers)

    return [output]
Did I miss any steps?

I really appreciate your support and advise. Let me know if you need further information.

Kind regards
Clemens
]]>
Sat, 22 Jul 2017 12:45:08 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11873&tpg=1#p37471
<![CDATA[Problems with Dataflame]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11870&tpg=1#p37469
Quote From : lupacexi July 21, 2017, 12:10 pm
I use Dataflame in the UK for my hosting. Softaculous, accessed through cPanel, comes as standard.

I've tried today to access Softaculous through three different hosting packages I manage but in all cases I'm just getting a License Inactive message.

Is this likely to obe a Softaculous or Dataflame issue as it's preventing any work getting done on a site redevelop project.
Hi,

Apologies for the inconvenience caused to you.
I request you to open a support ticket with us with your Softaculous license and public IP of your server, we shall check this for you as soon as possible.

You can open a support ticket with us here :
https://www.softaculous.com/support/

Let us know.]]>
Sat, 22 Jul 2017 06:14:27 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11870&tpg=1#p37469
<![CDATA[Login page does not work]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11739&tpg=2#p37468
Quote From : wapumts July 21, 2017, 7:15 pm
Message later
The commands with putty:

rm -f /usr/local/webuzo/enduser/apps.php
/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cron.php
-----------
[root@myserver]# service webuzo restart
Stopping php-fpm: php-fpm is stopped
Stopping nginx: nginx is stopped
Starting php-fpm: [21-Jul-2017 21:11:17] ERROR: Unable to write to the PID file.: No space left on device (28)
[21-Jul-2017 21:11:17] ERROR: FPM initialization failed
Starting nginx: Done...
/etc/init.d/webuzo: line 37: echo: write error: No space left on device
[root@myserver ~]# nginx: [crit] pwrite() "/usr/local/emps/var/log/nginx/nginx.pid" failed (28: No space left on device)

-------------
Hi,

As you can see above the disk space on your server is full hence none of the application and Webuzo service are working on your server. All the applications require some disk space and ram to run.

We suggest you contact your VPS provider and either ask them to manage your server and empty the disk space or increase the disk space of your server.

Please let us know if you need any further assistance. We will be happy to help you.
]]>
Sat, 22 Jul 2017 05:42:32 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11739&tpg=2#p37468
<![CDATA[Virtualizor works with Virtuozzo 7 or OpenVZ 7 ?]]> http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11871&tpg=1#p37466 this), will that work or is that incompatible if you tried? Thx!
]]>
Fri, 21 Jul 2017 22:11:36 GMT http://www.softaculous.com/board/index.php?tid=11871&tpg=1#p37466