Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : bug in plan assignment



Threaded Mode | Print  

 bug in plan assignment, plan assignment does not work in combination with plesk service plan addons (3 Replies, Read 3570 times)
globvill
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Hello,

I tried to use Softaculous in combination with Plesk. First of all I wanted to disable all software so that I could enable some installations for selected users only. To achieve this I created a plan "default" which covers all service plans created in Plesk and gave them no rights on any software. First this seems to be working fine, but than I noticed that several users are still allowed to install any software. After some testing I found the reason for this behavior: If a user has in addition to his regular service plan a service plan add-on (e.g. to give him additional webspace) the Softaculous plan does not cover this user any more and the user has access to all software installations.

Could you please check this and give me a hint how to solve this problem?

IP: --   

bug in plan assignment
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2246
Status:
Hi,

Sir you are right that we have missed the addon plan. We have added this and it should be available in the next version.
Also regarding the above situation can you please open a support ticket with the steps to reproduce the above situation.
http://www.softaculous.net/support

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

bug in plan assignment
globvill
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Hi Brijesh,

Quote From : Brijesh June 8, 2012, 7:53 am
Sir you are right that we have missed the addon plan. We have added this and it should be available in the next version.
thanks for the support, I'm glad to hear that addons will be supported within next version.

Quote From : Brijesh June 8, 2012, 7:53 am
Also regarding the above situation can you please open a support ticket with the steps to reproduce the above situation.
http://www.softaculous.net/support
For the default plan I found the problem on my site: I simply named the plan "default" and not as explained "softaculous_default". I should read the notes more carefully ;-)

IP: --   

bug in plan assignment
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 2246
Status:
Hi,

The addon plans for Plesk have been added.

-----------------------
Facebook
Twitter
Vote for us
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 25, 2014, 4:55 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.206