Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Wordpress installation - uploads folder has 0777 permission]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17138&tpg=1#p51060 Tue, 20 Oct 2020 03:10:51 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17138&tpg=1#p51060 <![CDATA[All VPS stopped]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17137&tpg=1#p51059
We have restarted each VM and rebooted the main server nothing helps  :??:

Board Image]]>
Mon, 19 Oct 2020 20:27:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17137&tpg=1#p51059
<![CDATA[403 Forbidden]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6500&tpg=1#p51058 https://www.youtube.com/watch?v=OWOGDLHwfG8 and https://www.konsulweb.com/mengatasi-403-forbidden-pada-webuzo/ for this solution
]]>
Mon, 19 Oct 2020 19:49:46 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=6500&tpg=1#p51058
<![CDATA[Problem with Google Drive backup location (WordPress)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51057 Mon, 19 Oct 2020 13:58:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17119&tpg=1#p51057 <![CDATA[paragraph spacing and carriage return]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17136&tpg=1#p51056
I set up a blog post with all the spacing correct for paragraphs and before or after an image.

But after I publish it seems to randomly change these. Some of the spacing disappears. some doesn't. It fairly infuriating and turns a 30 minute blog post into a two hour epic to get it to format correctly.

Thanks for any help..
]]>
Mon, 19 Oct 2020 12:30:26 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17136&tpg=1#p51056
<![CDATA[Moodle installation not seeing correct php version]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17128&tpg=1#p51055 Mon, 19 Oct 2020 11:59:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17128&tpg=1#p51055 <![CDATA[Display Listens/Scrobbles on Website]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14565&tpg=1#p51054 Mon, 19 Oct 2020 08:34:43 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14565&tpg=1#p51054 <![CDATA[Monica hq]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14846&tpg=1#p51053

We have not got any work around yet. Will check latest version and let you know.
]]>
Mon, 19 Oct 2020 04:34:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14846&tpg=1#p51053
<![CDATA[Pagelayer issue]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17135&tpg=1#p51052
Hope someone can help me with this.

I am familiar with css and static html sites but just learning WordPress.  So I have lots of experience, just not a lot of WordPress experience.

I am using Pagelayer on a very simple WordPress site. I cannot seem to find where to edit the header or footer.  It was under Appearance / Customize but that link is no longer active, for some reason.

So I went and purchased Pagelayer Pro, thinking that may help but it didn't, in fact maybe it made it worse. 

So the issue is I cannot find where to edit my header or footer. 

When I go to Appearance / Customize and click on the Header. Footer, Templates, Pages link it just opens up all the pages, no header or footer.  I tried looking for the header and footer.php files but there is only “template style” code there, not the actual content.

So please help and let me know where it is.  Basically what I want to do is change background colour and content.
]]>
Sun, 18 Oct 2020 16:22:22 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17135&tpg=1#p51052
<![CDATA[http to https]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17134&tpg=1#p51051 Sun, 18 Oct 2020 15:14:38 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17134&tpg=1#p51051