Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Local sites down



Threaded Mode | Print  

 Local sites down (3 Replies, Read 956 times)
Bugs
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hello,
I use a Mac on 10.13 with Ampps 3.8 for years and all were going on perfectly.

Suddently, when I open mysite.localhost it's impossible to load them. Firefox (and Safari, both) are back to localhost with a list of my local web sites. I can click on them but Firefox goes to mysite.localhost/mysite.localhost... and same page.

Every sites I have on my ampps are the same. Do you have an idea to fix this ?
Thank youBugsFunny
IP: --   

Local sites down
Bugs
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Nobody ?...
IP: --   

Local sites down
ChristaBowers
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Have you found a solution to the situation? It's just that I have a similar situation now and I don't know what to do
IP: --   

Local sites down
Bugs
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hello,
Absolutely not. I just received an email from the developper to wait for Ampps 4.0 with the promise it'll be great.... Not very professionnal.

I tried with 3.8 and 3.9 versions. Same failures. I used times machine to work with an old conf and it work for a while. May be an update in the background. I don't know what happened.

Ampps was working nice during years and suddenly, the local name domain works badly. And wordpress too... Impossible to work. Total failure.

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 8, 2020, 10:17 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.172