Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Incorrect File Index on several installations



Threaded Mode | Print  

 Incorrect File Index on several installations, An incorrect file index causes issues when creating staging installations (1 Replies, Read 1351 times)
MalaSuerte
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Dear Softaculous community,

I've been overall very happy with Softaculous and what it provides, but a few days ago I discovered that as soon as I create a staging website of one of my several Microweber websites, it completes the installation without any errors but the website doesn't work. Checking the files of the installation it looks like it only installed 2 folders and one htaccess file, instead of the 39 folders and files it requires in order to function as the live website.

When opening "installations.php" I can tell that older versions of my installations have a file index that looks like the following:
Code

s:9:"fileindex";
a:39:{
s:8:".bowerrc";
s:8:".bowerrc";
s:10:".buildpath";
s:10:".buildpath";
s:13:".editorconfig";
s:13:".editorconfig";
s:12:".env.example";
s:12:".env.example";
s:14:".gitattributes";
s:14:".gitattributes";
s:10:".gitignore";
s:10:".gitignore";
s:9:".htaccess";
s:9:".htaccess";
s:11:".travis.yml";
s:11:".travis.yml";
s:8:"404.html";
s:8:"404.html";
s:12:"CHANGELOG.md";
s:12:"CHANGELOG.md";
s:11:"Jenkinsfile";
s:11:"Jenkinsfile";
s:7:"LICENSE";
s:7:"LICENSE";
s:9:"README.md";
s:9:"README.md";
s:10:"Web.config";
s:10:"Web.config";
s:3:"app";
s:3:"app";
s:7:"artisan";
s:7:"artisan";
s:9:"bootstrap";
s:9:"bootstrap";
s:5:"build";
s:5:"build";
s:13:"composer.json";
s:13:"composer.json";
s:13:"composer.lock";
s:13:"composer.lock";
s:6:"config";
s:6:"config";
s:8:"database";
s:8:"database";
s:11:"favicon.ico";
s:11:"favicon.ico";
s:9:"index.php";
s:9:"index.php";
s:21:"monorepo-builder.yaml";
s:21:"monorepo-builder.yaml";
s:12:"package.json";
s:12:"package.json";
s:11:"phpunit.xml";
s:11:"phpunit.xml";
s:6:"public";
s:6:"public";
s:9:"resources";
s:9:"resources";
s:6:"routes";
s:6:"routes";
s:10:"server.php";
s:10:"server.php";
s:3:"src";
s:3:"src";
s:7:"storage";
s:7:"storage";
s:5:"tests";
s:5:"tests";
s:9:"userfiles";
s:9:"userfiles";
s:6:"vendor";
s:6:"vendor";
s:11:"version.txt";
s:11:"version.txt";
s:4:".env";
s:4:".env";
s:5:"cache";
s:5:"cache";
}


With these older installations, there seems to be no problem creating a staging website. It ends up using the same file index and all the files get transferred.
However, in newer versions of my installations, the file index looks like the following, even though the actual files of these websites exist:
Code

s:9:"fileindex";
a:3:{
i:0;
s:6:"config";
i:1;
s:9:"userfiles";
i:2;
s:9:".htaccess";
}


I believe this is the cause of my issue where if I create a staging website, it only copies the 3 files in the list above. and therefore the staging website is not functional.

I have tried to edit the "installations.php" file to have correct file index values, but each time I alter it in any way and refresh the installations page in Softaculous, the installations disappear until I replace the installations.php back to its original state.

Anyone have any idea how to fix this?
IP: --   

Incorrect File Index on several installations
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 5072
Status:
Hi,

We are checking this and will release a fix for the issue asap.

-----------------------
Loginizer - WordPress Security Plugin
Follow us on Twitter
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 25, 2021, 10:12 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:2.535