Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Ampps 3.9 add a Domain : partially added (error)



Normal Mode | Print  

 Ampps 3.9 add a Domain : partially added (error), Domain error // Install app htaccess error (1 Replies, Read 4994 times)
azertyuiop1
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hello,

I installed ampps on 2 pc (windows10 x64)

(I changed the port 80 to 81 in, Appache)

When I want to add a Domain.  ex: mydom.local
I receive an error. (without a message)

When I go to manage Domain, my domain is created. (but I don't know if it created correctly)


NEXT: I try to install  "LiteCart"

> I select my domain or 127.0.0.1  (with default settings : HTTP)
    I click on Install and I receive the error:
------------------------------------------------------------------------------
The following errors were found :
Could not access your domain. Please make sure your domain is pointing to this server and there is no .htaccess file restricing access to your domain
------------------------------------------------------------------------------

I have no .htaccess file !?

I can't select 127.0.0.1:81
I have no choice, it's a combobox.

This error appears on each PC.

If someone of you have an idea for me ?

Bad method of me ?

How must I install Litecart in local  (on my C Drive)

Thanks you for you comments, help, support


IP: --   


Threads
 azertyuiop1   Ampps 3.9 add a Domain : partially added (error), Domain error // Install app htaccess error (1 Replies, Read 4994 times)
    |--  azertyuiop1   Hi, I solved...   on October 3, 2020, 7:33 am

« Previous    Next »

Normal Mode | Print  



Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is April 21, 2021, 7:54 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.230