Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Error wen we try to create new page]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17213&tpg=1#p51429
  1. Logoff
  2. Clear the browser Cache
  3. Login  again
Clearing the browser Cache is done differently for each browser:
Google Chrome – Hold SHIFT and then press F5

Mozilla Firefox – Hold CTRL and then press F5

Internet Explorer – Hold CTRL and then press F5

Opera – Hold CTRL (or shift) and then press F5

Safari – Command+Option+E (will empty cache) then Command+R will reload page.
]]>
Sat, 28 Nov 2020 08:42:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17213&tpg=1#p51429
<![CDATA[Page name - template]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17198&tpg=1#p51428
Quote
I don´t have the edit button

If you mean the edit button on one of the showed templates in the All Pages overview page, try to find the template in the drop-down list in the header of a opened web page template.
]]>
Sat, 28 Nov 2020 08:32:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17198&tpg=1#p51428
<![CDATA[Page link as template]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17232&tpg=1#p51427 Beawere that that list can show several times the same template name!.

So search through the whole list and open each of them to found out that it is the last opened one  :D ]]>
Sat, 28 Nov 2020 08:26:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17232&tpg=1#p51427
<![CDATA[Error in Sitepad]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17212&tpg=1#p51426 Logging  off first.
Then clearing the browser cache. This can be done in the following ways, it all  all depend on the browser you are using:

Google Chrome – Hold SHIFT and then press F5

Mozilla Firefox – Hold CTRL and then press F5

Internet Explorer – Hold CTRL and then press F5

Opera – Hold CTRL (or shift) and then press F5

Safari – Command+Option+E (will empty cache) then Command+R will reload page.
And start with a fresh login.
]]>
Sat, 28 Nov 2020 08:18:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17212&tpg=1#p51426
<![CDATA[Page link as template]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17233&tpg=1#p51425
  • From the Pages - All Pages menu
  • From the header when a web page tempate is showed.
  • The second methode shows the last updated web page template on top. If you use the scroll bar you can show the older web page templates. Sometimes you see the same page more then one time. Worst case scenario, you should open all web page templates with the same name because the last one is the one you are looking for  :xd:  ;-D
    ]]>
    Sat, 28 Nov 2020 08:03:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17233&tpg=1#p51425
    <![CDATA[Instagram Social Media Feed]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51424
    Quote
    I know we have the buttons which will take you to your social media.
    Those buttons hides the url bij showing a link as text or graphic.
    The simple solution is to use this aproach on the web site frome were you want to "reroute" the users to your web site.to use this solution you must have the posibility to put the button link on that web page.
    If you want to show whats going on on that other web site you can use a iframe into your web page which shows that other web site as long as you do not violate the copyright of that other website]]>
    Sat, 28 Nov 2020 07:50:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51424
    <![CDATA[Duplicating a column to a different page]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17245&tpg=1#p51423
  • Click on Pages  menu.
  • Click on All Pages.
  • Right click on the pages with the widget (column) you want to copy from.
  • Click on the option to display the page into a new browser Tab.
  • Right click on the page where you want to put the widget (column) to.
  • Click on the option to display the page into a new browser Tab.
  • Select your destination page.
  • Add a new row if needed.
  • Move you mouse pointer to a icon of the destination row.
  • Right click on this icon.
  • Click on the option paste to get your widget and content.
  • This works with the Firefox browser when you have two pages open at the same time. If you try it with only one pages open, it will not always work, sometimes it loss the widget.
    ]]>
    Sat, 28 Nov 2020 07:32:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17245&tpg=1#p51423
    <![CDATA[Reponsiveness code for header not working and 100% width issues]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17250&tpg=1#p51422
    Quote
    (1) cannot get it to show 100% full width desktop
    Without a reference to your page its hard to say, but most likely you put your 100% full width into a class with have margins around it.It looks to me that this picture has more a page header function. If so, you can put the code on Header Code on the Edit Body and Post Props for a specific page or you put it on the Settings - Pagelayer Website Settings - Header and Footer code at Header Code a reference to a class with a margin of 0 px.
    Quote
    (2) same problem mobile, in fact it is not mobile responsive at all.
    Not all of the widgets are responsive. Your bets bet is to try a responsive page template a drop unwanted widgets to copy a responsive widget to your page.
    ]]>
    Sat, 28 Nov 2020 07:12:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17250&tpg=1#p51422
    <![CDATA[Instagram Social Media Feed]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51421
    I know we have the buttons which will take you to your social media.  But I want them to come to the website. 

    Any help on this is helpful. 

    Thank you
    ]]>
    Sat, 28 Nov 2020 05:43:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17252&tpg=1#p51421
    <![CDATA[Downgrade Exim outside of Webuzo]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51420
    i am also getting this 451 Temporary local problem error on my vps, all my domain emails give this error dont know when this happened but they were all working perfect for last 2 years now all give this error.
    I been trying to figure this out for weeks searching and just ended here today is this error caused by Exim as in this thread?? any help would greatly appreciated

    Thx]]>
    Fri, 27 Nov 2020 22:08:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16828&tpg=1#p51420