Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Add UvDesk]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16808&tpg=1#p50189
In UVDesk we have added check for Mail Parse extension if it's not loaded then it will show error that it requires Mail Parse while installing through Softaculous.

We need to compile all PHP versions with PHP Mailparse. We are working on it. We will notify you once we launch it.

Thanks for your co-operation.
]]>
Wed, 08 Jul 2020 03:33:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16808&tpg=1#p50189
<![CDATA[Local sites down]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16490&tpg=1#p50188 Absolutely not. I just received an email from the developper to wait for Ampps 4.0 with the promise it'll be great.... Not very professionnal.

I tried with 3.8 and 3.9 versions. Same failures. I used times machine to work with an old conf and it work for a while. May be an update in the background. I don't know what happened.

Ampps was working nice during years and suddenly, the local name domain works badly. And wordpress too... Impossible to work. Total failure.

]]>
Tue, 07 Jul 2020 22:58:32 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16490&tpg=1#p50188
<![CDATA[Shared files]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10483&tpg=1#p50187 Tue, 07 Jul 2020 20:00:03 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10483&tpg=1#p50187 <![CDATA[Domain not present]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16816&tpg=1#p50186 Tue, 07 Jul 2020 18:10:26 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16816&tpg=1#p50186 <![CDATA[support for PHP Mailparse]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16815&tpg=1#p50185 PHP Mailparseand fix issue with Mysql 5.7 and Mysql 8.0 that cannot be installed or upgraded in Centos 8

All this is necessary to use UvDesk
https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16808&title=Add_UvDesk
]]>
Tue, 07 Jul 2020 16:38:00 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16815&tpg=1#p50185
<![CDATA[Latest Webuzo (version 2.8.2) is Flawed and not working as expected]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16814&tpg=1#p50184
Quote From : Arick July 7, 2020, 1:57 pm
Since no one reported it, So I have to write this to let developers know the bugs.

Please visit this link and you could easily find the error: http://demo.webuzo.com/enduser/index.php?ind=apps
The link above would sent us to Webuzo Demo Apps.

There should be lots of apps to install but it shows nothing. I urge anyone to check their webuzo apps category and find out whether the problem persist in your webuzo installation. If your webuzo installation is at version 2.8.2, it is highly likely that you would get the same problem.

I still couldn't find the effect on our webuzo installation but it could lead to another bad things if not being solved quickly (my server still working as expected but the ability to detect installed apps in webuzo is critical and webuzo has failed to do so).

Since Webuzo demo is using premium license, I think we would get the same problem even if your license is prium type.

I wish this report could help developer solve the issue. Don't forget to share your finding if you decided to check your server if you experience the same bug. And last, it would be great to write it nicely so Dev could use the data to solve the problem. :)

Upon inspecting Webuzo system files, I found out the apps.php located in (/usr/local/webuzo/enduser/apps.php) were missing.

To fix the problem, we just need to simply using CLI with command: "/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cron.php
/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cron.php
" and the Apps page in webuzo would works as expected. Plus it would display any outdated apps in our webuzo installation.

Do let me know if solution above works in solving teh problem or not. In my case, it completely fix the problem.]]>
Tue, 07 Jul 2020 15:01:15 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16814&tpg=1#p50184
<![CDATA[Redirected to AMPPS root from network client]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16810&tpg=1#p50183
Default AMPPS behaviour on adding a domain is to put

<VirtualHost domain.name:80>
[...]
ServerName meadow.test

in the automatically generated httpd-vhosts.conf, whereas it needs to be:

<VirtualHost *:80>
[...]
ServerName meadow.test

Not sure how to make this happen automatically yet, but manual editing on the rare occasions I add a domain will be fine.



]]>
Tue, 07 Jul 2020 14:06:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16810&tpg=1#p50183
<![CDATA[Latest Webuzo (version 2.8.2) is Flawed and not working as expected]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16814&tpg=1#p50182
Please visit this link and you could easily find the error: http://demo.webuzo.com/enduser/index.php?ind=apps
The link above would sent us to Webuzo Demo Apps.

There should be lots of apps to install but it shows nothing. I urge anyone to check their webuzo apps category and find out whether the problem persist in your webuzo installation. If your webuzo installation is at version 2.8.2, it is highly likely that you would get the same problem.

I still couldn't find the effect on our webuzo installation but it could lead to another bad things if not being solved quickly (my server still working as expected but the ability to detect installed apps in webuzo is critical and webuzo has failed to do so).

Since Webuzo demo is using premium license, I think we would get the same problem even if your license is prium type.

I wish this report could help developer solve the issue. Don't forget to share your finding if you decided to check your server if you experience the same bug. And last, it would be great to write it nicely so Dev could use the data to solve the problem. :)]]>
Tue, 07 Jul 2020 13:57:45 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16814&tpg=1#p50182
<![CDATA[Games in softaculous]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9640&tpg=1#p50181 Tue, 07 Jul 2020 13:47:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9640&tpg=1#p50181 <![CDATA[Loginizer 1.4.6 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16813&tpg=1#p50180
Hi,

The Loginizer Team has launched version 1.4.6 with the following changes :

1) [Task] Added Timezone offset in the Brute Force attempts list to get the exact time of the failed login attempt.

2) [Bug Fix] For HTTP_X_FORWARDED_FOR if the value had multiple IPs including proxied IPs, the user IP detection failed. This is fixed.

3) [Bug Fix] Undefined variable was used in the title on the dashboard page. This is fixed.

More features will be coming in the next releases.

You can download the free version from WordPress’s Plugin directory :
https://wordpress.org/plugins/loginizer/

Regards,
The Loginizer Team
]]>
Tue, 07 Jul 2020 13:44:53 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=16813&tpg=1#p50180