Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : How to add persistent row above header menu row?



Threaded Mode | Print  

 How to add persistent row above header menu row?, issue with persistent row in header page (4 Replies, Read 813 times)
grimdraken
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Hi guys,

I've got to make an edit to the default header page provided by a theme.

Above the menu row that gets created, I want to add a text row above it, that stays at the top of the page just like the menu row does.

I attempted to insert a row, with 4 columns to the header page, above the menu_row element.

It LOOKS fine, but when the header page is added to all the other pages when published, the header row that I added is not set as top:0 or something like that, it acts like it's part of the body of each page, and scrolls up and gets lost, while the menu row acts as normal, but now with a 1 row gap above it showing the page that scrolls beneath it.

What do I need to add to my row to get it to stay in place on the header page, ABOVE the menu_row?
IP: --   

How to add persistent row above header menu row?
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 417
Status:
Hi,

Please provide us with the domain name so we can debug the issue for you?

Awaiting Reply.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

How to add persistent row above header menu row?
grimdraken
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
bowvalleyphysio.ca is the domain.  I've marked the header row on the header page for clarity.
IP: --   

How to add persistent row above header menu row?
grimdraken
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Any news?
IP: --   

How to add persistent row above header menu row?
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 417
Status:
Quote From : grimdraken June 22, 2019, 6:24 pm
Any news?

Hi,
I did make changes previously when you provided the domain name but forgot to update the thread.
Do let us know if you need any other information.


-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 20, 2019, 5:22 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.189