Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Useful and meaningful log entries]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17632&tpg=1#p52584
Thank you for suggestion, I will ask my team to have a look at it.]]>
Sat, 10 Apr 2021 08:32:03 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17632&tpg=1#p52584
<![CDATA[Static web generator]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17636&tpg=1#p52583 There is another similar suggestion on 2017, with 6600+ views.
We really need a good static web generator.

Regards!
]]>
Fri, 09 Apr 2021 22:19:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17636&tpg=1#p52583
<![CDATA[Codoforum - Suggestion]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17635&tpg=1#p52582 There is a great forum called Codoforum.

It is Freemium (means that you can get free AND paid)

https://codoforum.com

https://codoforum.com/buy
Don't be fooled by the '/buy'
There is a free version download.
Board Image


You can contact them here:
admin@codologic.com 
]]>
Fri, 09 Apr 2021 21:36:04 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17635&tpg=1#p52582
<![CDATA[How did you get services by K12 Email?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17634&tpg=1#p52581 updated weekly and single sourced by our team. Unlimited-use
for 12 Months. No minimum orders and we are priced very well.
Super customer service and a 96% customer retention makes.]]>
Fri, 09 Apr 2021 19:07:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17634&tpg=1#p52581
<![CDATA[How did you get services by K12 Email?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17633&tpg=1#p52580 updated weekly and single sourced by our team. Unlimited-use
for 12 Months. No minimum orders and we are priced very well.
Super customer service and a 96% customer retention makes.]]>
Fri, 09 Apr 2021 19:06:38 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17633&tpg=1#p52580
<![CDATA[Useful and meaningful log entries]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17632&tpg=1#p52579
Error messages like "There was an error while [...]" are not helpful at all.

I wish, there would be some error log, where error events are logged in a more helpful way, maybe with an error level set at the configuration (notice, info, warning, error, debug)

]]>
Fri, 09 Apr 2021 12:58:17 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17632&tpg=1#p52579
<![CDATA[There was an error while destroying the vps]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17630&tpg=1#p52578
it was because an IP address change on the master (server exchanged).

For anybody running into the same problem, it is likely that the new master IP need to be updated in the slaves universal.php file under

Code
/usr/local/virtualizor/universal.php


After changing and restarting virtualizor services (not sure if this is needed), it was working as expected again.
]]>
Fri, 09 Apr 2021 12:53:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17630&tpg=1#p52578
<![CDATA[Bug header setting]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17631&tpg=1#p52577 I'm using a WPress template, PopularFX, with Pagelayer as website builder, but, while I'm able to change the home page header pic, I'm not with the header for the other pages... changing the pic into the admin section, the pic works and seems correctly changed, but once saved and checking a page (except the front page) I get just a grey background... I'm not even able to change the color.I guess it's a bug... how can I fix it?Thanks in advance
]]>
Fri, 09 Apr 2021 12:37:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17631&tpg=1#p52577
<![CDATA[There was an error while destroying the vps]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17630&tpg=1#p52576
Quote
There was an error while destroying the vps


When trying to create a vps on the same machine, I get

Quote
There was an error while saving the VPS Data on the slave. Please make sure that the Slave server is working.


Slave server is obviously working fine, all vps running, server is responsive.

These errormessages are really not helpful at all.

virtualizor.log shows nothing (zero)
Master can connect to all relevant ports incl. ssh
Restarting virtualizor service also did not help
]]>
Fri, 09 Apr 2021 12:28:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17630&tpg=1#p52576
<![CDATA[Hackintosh ISO]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17629&tpg=1#p52575
https://github.com/kholia/OSX-KVM
]]>
Fri, 09 Apr 2021 12:17:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17629&tpg=1#p52575