Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : NAT not working



Threaded Mode | Print  

 NAT not working, Unable to add ip pool with NAT (3 Replies, Read 507 times)
mtahit5060
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I tried to add an IP Pool , but it gave error "cannot create NAT network" but the pool was added.
when i try to delete it, now it says "There was error while destroying the NAT network"

I did the same installation fresh one, more than 5 times, i have setup everything as defined in guide , still getting this issue
IP: --   

NAT not working
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 248
Status:
Hi,

Can you please provide access to your server in ticket so that we can check the issue.


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

NAT not working
mtahir5060
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
the Team cannot even Fix my License to one IP. i asked them to move my license to another IP and the IP keeps changing back to another IP, which i dont need. its been a week and i cannot even use virtualizor due to Stupid licensing problems.
IP: --   

NAT not working
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 248
Status:
Hi,

Virtualizor will fetch license based on your server's outgoing ip.
If the server's outgoing ip changes, then it will change the license on panel.
Can I get ticket id so that I can check your issue ?


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is June 21, 2018, 12:56 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.130