Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Ampps failed to start after installation



Threaded Mode | Print  

 Ampps failed to start after installation, Ampps 3.9 return error of missing dll and will not run (1 Replies, Read 205 times)
AugustineOjeka
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Please I need help on how to get Ampps 3.9 to run on my computer. my system is a laptop with windows 8.1. I had earlier runned ampps 3.8 on it, which I unstalled to allow me installed ampps 3.9. win os is 64bits.
After installation, I tried to run the App but it failed with the following error:
program can't start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer....

I have tried reinstallation of the App, same problem. I tried reinstalling the c++ redistributable 2017- same problem persist. I tried installing additional c++ redistributable 2015, the problem persisted.
Please somebody help me, its been frustrating for me. I out of options now.

Thank you
Augustine Ojeka
IP: --   

Ampps failed to start after installation
pixeleo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
We have the same problem, I just reformatted my laptop.
AMPPS installation was successful, but when I open it I encounter this pop-up error.


  AMPSS.EXE - APPLICATION ERROR!

ANy fix for this?
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 2, 2020, 6:45 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.131