Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : Rebranding Settings



Threaded Mode | Print  

 Rebranding Settings, Logo URL failing to validate ANY PNG (6 Replies, Read 694 times)
wired420
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 12
Status:
I've created PNG's in three different programs, I've created them at 100x100 and 99x99 and 101x101. I've tried storing them to a cloud drive, my SSD, a NFS share, and a Raid 1+0 array. I even tried creating via RDP to a Windows Server in a data center. I've also tried taking a 100x100 transparent png from google for testing. No matter what I do. It just tells me the image is invalid.

My PNG's upload here on the forum fine. Somewhat annoying to see an image link not even work seconds after purchase, on the first settings page you have to go to to set it up.

-----------------------
Owner/Lead Developer @ RootSwitch, LLC
IP: --   

Rebranding Settings
wired420
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 12
Status:
The PNG is valid and definitely 100x100.

Quote

[root@rootswitch images]# pngcheck -vt rootswitch-logo-icon-100x100.png
File: rootswitch-logo-icon-100x100.png (2902 bytes)
  chunk IHDR at offset 0x0000c, length 13
    100 x 100 image, 32-bit RGB+alpha, non-interlaced
  chunk sRGB at offset 0x00025, length 1
    rendering intent = perceptual
  chunk gAMA at offset 0x00032, length 4: 0.45455
  chunk pHYs at offset 0x00042, length 9: 3779x3779 pixels/meter (96 dpi)
  chunk tEXt at offset 0x00057, length 25, keyword: Software
    paint.net 4.0.19
  chunk IDAT at offset 0x0007c, length 2758
    zlib: deflated, 32K window, fast compression
  chunk IEND at offset 0x00b4e, length 0
No errors detected in rootswitch-logo-icon-100x100.png (7 chunks, 92.7% compression).


-----------------------
Owner/Lead Developer @ RootSwitch, LLC
IP: --   

Rebranding Settings
wired420
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 12
Status:
Changing the filename to rsli.png doesn't work, so it's not a parsing issue with the file name.

-----------------------
Owner/Lead Developer @ RootSwitch, LLC
IP: --   

Rebranding Settings
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 225
Status:
Hi,

Can you provide us with the image URL so we can debug the issue for you?

Awaiting Reply.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Rebranding Settings
wired420
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 12
Status:
I have three versions I've tried from three different programs

https://www.rootswitch.com/images/rsli.png
https://www.rootswitch.com/images/rootswitch-logo-icon-100x100.png
https://www.rootswitch.com/images/rootswitch-logo-icon-100x100-alt.png

-----------------------
Owner/Lead Developer @ RootSwitch, LLC
IP: --   

Rebranding Settings
wired420
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 12
Status:
Only thing I can come up with is since there is only white in the image to contrast with the header background, is that maybe whatever library you use to verify images isn't seeing the small amount of white?

-----------------------
Owner/Lead Developer @ RootSwitch, LLC
IP: --   

Rebranding Settings
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 225
Status:
Hi,

We were able to save the image in Rebranding Setting without any issue on our test server.

Can you please open a support ticket with us so we can debug the issue for you:
https://softaculous.com/support/

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 19, 2018, 11:29 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.291