Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[won't let me set a static IP]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13393&tpg=1#p39547
I did the following to fix it:

1. Exited out of the webuzo console into a terminal console.

2. Used ifconfig -a to figure out what network interface was being used (eth1)

3. Created a Centos style script at /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth1
here's an example
PHP Code

 DEVICE=eth0
 TYPE
=Ethernet
 ONBOOT
=yes
 BOOTPROTO
=none
 IPADDR
=192.168.1.5
 PREFIX
=24
 GATEWAY
=192.168.1.1
 IPV4_FAILURE_FATAL
=yes
 NAME
="System eth0" 

4. restarted the network with # service network restart

5. Now machine is connected (temporarily) to internet until the next reboot

6. Opened up webuzo settings using a web browser

7. Set the correct IP in the main webuzo settings

8. Rejoice at having my server working again.

Hope it helps someone else who faces this.]]>
Wed, 20 Sep 2017 23:49:22 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13393&tpg=1#p39547
<![CDATA[won't let me set a static IP]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13393&tpg=1#p39546
I migrated a working VPS with webuzo from one of my hosts to another.

When I got it running on the destination, I used the main Webuzo screens to set the new static IP.

However, *It won't let me set any static IP*.

I do not see a way to attach a screenshot here - but it shows me the blue screen with the gray box that gives me the option of YES or NO (see screenshot).

I can select YES but when I try it does absolutely nothing! I see a brief blink of the cursor at the lower left then it is just as if nothing happened. It just sits there.

Is there a way to set static IP via the command line or other method, since this is not working?

Thanks!

]]>
Wed, 20 Sep 2017 21:36:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13393&tpg=1#p39546
<![CDATA[#1045 - Access denied]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5447&tpg=2#p39545 Wed, 20 Sep 2017 19:31:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=5447&tpg=2#p39545 <![CDATA[Add dedicated ip]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13392&tpg=1#p39544 Wed, 20 Sep 2017 18:07:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13392&tpg=1#p39544 <![CDATA[New install on Centos 7 cant access anything]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9901&tpg=1#p39543
Open the following ports and everything will work again.

2002, 2003, 2004, 2005 for Webuzo
80, 443 for Apache
21 for FTP
25, 143, 567 for Email
8080, 8443, 8009 for Java

http://ask.xmodulo.com/open-port-firewall-centos-rhttp://172.16.20.221/hel.htmlhttp://ask.xmodulo.com/open-port-firewall-centos-rhttp://172.16.20.221/hel.html will explain the Commands to do it.]]>
Wed, 20 Sep 2017 15:45:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9901&tpg=1#p39543
<![CDATA[Cron Jobs Stop Softaculous]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13391&tpg=1#p39542 Hello

I wanted to make a query, previously softaculous was updating normally, the actual version is 4.9.2 in the server, 2 weeks ago I stopped doing it, then modify the time to do it and put this:

455***

This is correct in this way, because the only thing that changed was the hour

Thanks for your help.

Fer
]]>
Wed, 20 Sep 2017 14:54:51 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13391&tpg=1#p39542
<![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39541
but now my PrestaShop default script and my custom script, not work.

I installed from WHMCS trough a product

I need this work, my clients are very demand

thank you]]>
Wed, 20 Sep 2017 13:45:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39541
<![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39540 ]]> Wed, 20 Sep 2017 12:38:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39540 <![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39539
It looks like you are using CentOS Web Panel. At the moment SitePad is not supported with CentOS Web Panel.

We will add support for CWP soon.]]>
Wed, 20 Sep 2017 12:15:04 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39539
<![CDATA[Publishing site]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39538 Wed, 20 Sep 2017 10:30:31 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39538