Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Pre-Sales > Topic : Virtualizor WHMCS module not working

1


Threaded Mode | Print  

 Virtualizor WHMCS module not working (17 Replies, Read 4722 times)
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hello

i have installed Virtualizor  and linked it with WHMCS
everything is fine and i am able to create new vm from whmcs admin panel and when i receive the payment the module create the vm automatically so everything is fine

but the only problem i am facing now is that the end-user can't control the vm from whmcs client zone 

all ports from 4081 to 4085 are opened and the master ip

and there are another problem the callback not working 

i have attached screenshots from client zone and admin panel
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
i don't know how but the callback now is working
but still the main problem i can't fix it
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 251
Status:
Hi,

Please open a support ticket so that we can access your WHMCS and Virtualizor and help you out :

https://softaculous.com/support/open.php



-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
i have opened a ticket with number #288603
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Joshua2504
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 39
Status:

Some private text here? Uhh, cool!
Hi,

we ran into the same issue today (randomly, no update or something).

This is what we get from the chrome dev console:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'os' of undefined

Regards

-----------------------
Joshua

TREUDLER - High-Performance KVM NVMe Virtual Servers in 10 locations world-wide
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 288
Status:
Quote From : Lumina October 13, 2017, 1:42 pm
i have opened a ticket with number #288603


Hi,

Sir I just checked on your server and it seems that the modules files were missing on your server.
So I uploaded the file on your server and it is showing enduser panel fine now.
Please check and let us know if you are still facing the same issue.

Awaiting your reply.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Quote From : chirag October 16, 2017, 2:31 pm
Quote From : Lumina October 13, 2017, 1:42 pm
i have opened a ticket with number #288603


Hi,

Sir I just checked on your server and it seems that the modules files were missing on your server.
So I uploaded the file on your server and it is showing enduser panel fine now.
Please check and let us know if you are still facing the same issue.

Awaiting your reply.


i checked it now and it's working without any problem thanks for your help  :)
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 288
Status:
Hi,

Sir glad to know your issue is resolved.
Let us know if you face any issues.
We will be happy to help you.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Mythweb
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
same problem here, could you tell me what files you added?
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Mythweb
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
same problem here, could you tell me what files you added?
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Joshua2504
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 39
Status:

Some private text here? Uhh, cool!
Quote From : Mythweb November 26, 2017, 2:44 am
same problem here, could you tell me what files you added?


Hi didn't add any files; just make sure that all module files are uploaded correctly to your WHMCS installation.

May I know which error you get?



-----------------------
Joshua

TREUDLER - High-Performance KVM NVMe Virtual Servers in 10 locations world-wide
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Mythweb
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Quote From : Joshua2504 November 26, 2017, 8:25 pm
Quote From : Mythweb November 26, 2017, 2:44 am
same problem here, could you tell me what files you added?


Hi didn't add any files; just make sure that all module files are uploaded correctly to your WHMCS installation.

May I know which error you get?




It is giving the error in the callback saying "ERROR: Connection from an INVALID IP", and hence the panel does not appear for the end user.
I was told first that it was something I use cloudflare, but I do not know how to solve it.
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 288
Status:
Hi,

Sir this error comes when you have configured the Callback in Master setting in Virtualizor Panel.
And on WHMCS server, if callback is not configured properly.
But this should not cause issue in loading the panel.

We have fixed the issue for Cloudflare and this update will be available soon in next update of WHMCS.

If you are still facing the same issue please open the ticket at support we will check this on your server and fix it asap.



-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Mythweb
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Quote From : chirag November 27, 2017, 7:50 am
Hi,

Sir this error comes when you have configured the Callback in Master setting in Virtualizor Panel.
And on WHMCS server, if callback is not configured properly.
But this should not cause issue in loading the panel.

We have fixed the issue for Cloudflare and this update will be available soon in next update of WHMCS.

If you are still facing the same issue please open the ticket at support we will check this on your server and fix it asap.



Yes, it's cloudflare.
I called the support, they looked but did not fix it, they must have found it difficult.

Another question, if possible, I want to do the automation system, which when it sells already delivered the machine configured, I made a windows template, I activated everything right, but when I use the same template in a plan with higher HD, type a template I did it in 20gb and I used it as a base on a 40gb plan, it gets 20gb unallocated, and with that I need to allocate.
Can you tell me how I can do this?
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 288
Status:
Hi,

Sir for cloudflare I can provide you the files which will load the enduser panel fine on WHMCS enduser panel.
It happens because cloudflare changes the script type of script tag and due to that JS is not bale to execute.

Please provide more details about the second issue you are facing.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

1


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is June 25, 2018, 7:37 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.408