Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Empatía Inteligencia emocional]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18205&tpg=1#p54329 ]]> Tue, 25 Jan 2022 12:43:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18205&tpg=1#p54329 <![CDATA[SSL Error timeout webuzo v3 running on Amazon EC2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54328
Thank you for your kind reply.

Please let us know if you need any further assistance.]]>
Tue, 25 Jan 2022 11:57:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54328
<![CDATA[Pagelayer 1.6.1 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18204&tpg=1#p54327
The Pagelayer team has released version 1.6.1.
This version has many improvements for the Pagelayer Editor.
The following is a list of changes :

1) [Task] Pagelayer has been tested with WordPress 5.9.
2) [Bug-Fix] In the vertical primary menu, the mega menu position was not working properly. This is fixed.

We will be launching many more changes in the upcoming version.
We would also like to thank the WordPress community as we have reached 250000+ active Pagelayer users.

Regards,
The Pagelayer Team]]>
Tue, 25 Jan 2022 11:19:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18204&tpg=1#p54327
<![CDATA[SSL Error timeout webuzo v3 running on Amazon EC2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54326
Quote From : vasu Today at 9:13 am
Hi xssdp,

Have you enabled force HTTPS?
if yes try to disable it and then install an SSL certificate.

You can also open a support ticket with us.
https://webuzo.com/contact/

Let us know if you need any further assistance.



Problem solve i create ticket ]]>
Tue, 25 Jan 2022 09:27:42 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54326
<![CDATA[SSL Error timeout webuzo v3 running on Amazon EC2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54325
Have you enabled force HTTPS?
if yes try to disable it and then install an SSL certificate.

You can also open a support ticket with us.
https://webuzo.com/contact/

Let us know if you need any further assistance.

]]>
Tue, 25 Jan 2022 09:13:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54325
<![CDATA[VM no internet access]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18203&tpg=1#p54324
from virtualizor
# route -n
Table de routage IP du noyau
Destination    Passerelle          Genmask        Indic Metric Ref    Use Iface
0.0.0.0        138.201.133.193    0.0.0.0        UG    0      0        0 viifbr0
10.0.98.0      0.0.0.0          255.255.255.0    U    0      0          0 natbr1
138.201.133.0  0.0.0.0        255.255.255.0    U    0      0          0 viifbr0
169.254.0.0    0.0.0.0        255.255.0.0        U    1003  0          0 viifbr0

from the VM
# route -n
Kernel IP routing table
Destination    Gateway        Genmask        Flags Metric Ref    Use Iface
0.0.0.0        10.0.98.1      0.0.0.0        UG    0      0        0 eth0
10.0.98.0      0.0.0.0        255.255.255.0  U    0      0        0 eth0


]]>
Tue, 25 Jan 2022 07:24:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18203&tpg=1#p54324
<![CDATA[VM no internet access]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18203&tpg=1#p54323 Sorry for my english, hope you could help me.
I want to run multiple VMs with 1 public and private (dummy) ip.
public ip 138.201.xx.xx
private ip: 10.0.98.0/24
For this, I created an ip pool in NAT (10.0.98.0/24). The virtual machine (VM) starts without problem but unfortunately it does not have access to the Internet. How to ensure that the VMs have access to the Internet?

thank you]]>
Tue, 25 Jan 2022 07:17:55 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18203&tpg=1#p54323
<![CDATA[SSL Error timeout webuzo v3 running on Amazon EC2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54322 Tue, 25 Jan 2022 06:08:53 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18202&tpg=1#p54322 <![CDATA[VPS loses IPv6 default route]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18201&tpg=1#p54321 Every couple of weeks it appears that some of my KVM VPS's running on Virtualizor lose their IPv6 default route and require a manual re-add within the virtualized OS. This appears to happen on VPS's running on Ubuntu 18.04/20.04 a majority of the time, and has been occurring off and on for the past 6 months.
An example of the routes shown after IPv6 loses connectivity is below:
Code
root@canadainc01:~# ip -6 route
2602:fcd3:10:129b::/64 dev eth0 proto kernel metric 256 pref medium
fe80::/64 dev eth0 proto kernel metric 256 pref medium

When it loses connectivity, there is no default route which should be directed at 2602:fcd3:10::1.
Has anyone else had this happen to them, and is there a known fix for this?
]]>
Mon, 24 Jan 2022 14:22:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18201&tpg=1#p54321
<![CDATA[Loginizer 1.7.0 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18200&tpg=1#p54320
The Loginizer Team has launched version 1.7.0 with the following changes :

1) Compatible with WordPress 5.9

2) [Feature] [Pro] Added option to choose recaptcha.net instead of google.com for countries that do not support google

3) [Bug Fix] [Pro] Fix to email the correct unblock time when an IP is blocked for extended hours

More features will be coming in the next releases.

You can download the free version from WordPress Plugin directory :
https://wordpress.org/plugins/loginizer/

Regards,
The Loginizer Team]]>
Mon, 24 Jan 2022 10:51:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18200&tpg=1#p54320