Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : adding subnet to Virtulizor



Threaded Mode | Print  

 adding subnet to Virtulizor (3 Replies, Read 835 times)
HB-Steven
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hola.

I have purchased a /28 subnet from hetzner and i'm having trouble adding it to Virtulizor.

It all seems to add ok and the first usable address is assigned to the server upon creation but is not pingable.

I have tried various guides and combinations (nat on/off. routed on/off etc...) but with no luck.

If it's related, I did have a single additional ip from hetzner that
worked fine on a VPS but suddenly stopped working earlier today. it
doesn't seem relevant anymore though as I will be using IPs from the
subnet instead (hopefully).

I got the following information from hetzner for the subnet:

==========================
Below you will find the IP subnet added to your server #000000, and statically routed on the IP xxx.xx.xx.xxx. (this is the original and primary server ip)

Subnet: xxx.xxx.xxx.112 /28

Netmask: 255.255.255.240

Broadcast: xxx.xxx.xxx.127

Usable IP addresses: xxx.xxx.xxx.113 to xxx.xxx.xx.126
==========================

I have obviously removed the IP address's myself.

I have tried various guides from both Virtualizor and Hetzner with no success with either, hence creating this topic.

This is a newly setup server and can be re-setup if anything major needs to be done as it's not in production at the moment.

Any help is greatly appreciated.


IP: --   

adding subnet to Virtulizor
HB-Steven
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Sorry, forgot to mention this is Centos 7 with Virtulizor KVM.
IP: --   

adding subnet to Virtulizor
syst3m5102
Group: Banned
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
:squi: The Same here.  :squi:
IP: --   

adding subnet to Virtulizor
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 250
Status:
Hi,

You just need to follow this guide :

https://virtualizor.com/wiki/NAT

And after adding, try to ping the gateway .
If it fails to work then you will need to contact your provider.


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is June 24, 2018, 8:33 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.178