Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Virtualizor 2.9.6.3 Launched (Release Branch)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43134
Quote From : quickbooks2018 August 21, 2018, 4:13 pm
Quote From : chirag August 21, 2018, 1:12 pm
Hi,

Sir I think our team has resolved your issues.

If you face any issues please do let us know.
We will be happy to help you.


Dear,

I am still having issue with VIRTIO block device driver, I done all steps, mounted the 2nd disk-> go to viostor --> selected amd64 according to my Windows version click the driver, but it is unable to find the driver, I sent all screen shots at    jevin@softaculous.com  kindly help regarding this, Thank You
]]>
Wed, 22 Aug 2018 01:18:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43134
<![CDATA[import mysql 50mb file size won't work, php.in modified.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4293&tpg=1#p43133 Tue, 21 Aug 2018 23:10:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=4293&tpg=1#p43133 <![CDATA[The license with the IP belongs to another user]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14411&tpg=1#p43132
?????]]>
Tue, 21 Aug 2018 19:41:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14411&tpg=1#p43132
<![CDATA[Virtualizor 2.9.6.3 Launched (Release Branch)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43131
Quote From : chirag August 21, 2018, 1:12 pm
Hi,

Sir I think our team has resolved your issues.

If you face any issues please do let us know.
We will be happy to help you.


Dear,

I am very thankful to Virtualizor Team & great support.
]]>
Tue, 21 Aug 2018 16:13:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43131
<![CDATA[root pw not working in phpmyadmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43130
Now trying to figure out how to restore the User list.
]]>
Tue, 21 Aug 2018 15:44:30 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43130
<![CDATA[root pw not working in phpmyadmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43129 ]]> Tue, 21 Aug 2018 15:30:52 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43129 <![CDATA[root pw not working in phpmyadmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43128 OS Name with Version

El Capitan 10.11.6


AMPPS Version

3.6


Starting getting "Error establishing a database connection" on many of my WordPress sites; apparently a mysql username was dropped or corrupted, as well as the root password.

I've tried to repair this manually by editing the password in my.conf (verified 'root' is the admin) but this is still not giving me root access.
I can login under root, to a handful of WordPress sites which use their own user/pw, but I can't find a way to restore access to the other databases.
Any advice?
thx,-d
]]>
Tue, 21 Aug 2018 15:18:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14410&tpg=1#p43128
<![CDATA[Virtualizor 2.9.6.3 Launched (Release Branch)]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43127
Sir I think our team has resolved your issues.

If you face any issues please do let us know.
We will be happy to help you.


]]>
Tue, 21 Aug 2018 13:12:27 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14291&tpg=1#p43127
<![CDATA[WHMC Auto Install and Softaculous defaults]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14409&tpg=1#p43126
Here is what I have added to my auto-installer

$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['auto_backup'] = 'daily';
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['auto_backup_rotation'] = 1;
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['upgrade_backup_on'] = 1;
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['auto_backup_limit'] = 2;
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['eu_auto_upgrade'] = 1;
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['force_auto_upgrade'] = 1;

Any of these not correct?

Thanks for your help]]>
Tue, 21 Aug 2018 11:48:40 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14409&tpg=1#p43126
<![CDATA[WHMC Auto Install and Softaculous defaults]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14409&tpg=1#p43125
The settings in softaculous_extra.php is for the enduser panel hence the settings name in enduser panel needs to be used. So this one is correct :
$GLOBALS['softaculous_conf']['defaults']['eu_auto_upgrade'] = 1;

The setting name in enduser panel is "eu_auto_upgrade" and the setting name in admin panel is "enable_auto_upgrade".

Some settings do have different name based on its usage.

If you have any doubt for the settings you can contact us anytime. ]]>
Tue, 21 Aug 2018 07:39:24 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14409&tpg=1#p43125