Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > General Support > Topic : Invalid parameter // Error During Webuzo Install



Threaded Mode | Print  

 Invalid parameter // Error During Webuzo Install, Invalid parameter // Error During Webuzo Install (1 Replies, Read 628 times)
ercios
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Hello
I tried to install webuzo on many different fresh VPSs but all of them "give me this error: "Invalid parameter //". It happens at the 4th stage during "4) Downloading System Apps". Here is what it writes:--------------------------------------------------------
Welcome to Webuzo Installer
--------------------------------------------------------
Installation Logs : tail -f /root/webuzo-install.log
--------------------------------------------------------

1) Installing Libraries and Dependencies
2) Setting UP WEBUZO
3) Downloading and Installing Webuzo
4) Downloading System Apps
Invalid parameter //
ERROR :
There was an error while installing Webuzo
Please check /root/webuzo-install.log for errors
Exiting Installer
[root@linux ~]#

IP: --   

Invalid parameter // Error During Webuzo Install
Dhanya
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 195
Status:
Hi,

We have replied to your support ticket. Please check the same.

Let us know if you face any issues further.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is January 20, 2020, 8:05 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.136