Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Ampps virtual host not working



Threaded Mode | Print  

 Ampps virtual host not working (3 Replies, Read 2022 times)
NLxDoDge
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
I have used Ampps 3.7 and 3.8 both at my home dekstop and my work desktop. And I can't get virtual hosts to work anymore. They just display the default /www folder from ampps itself. I have this issue all the time, re-installing works sometimes. I have also tried that, as updating didn't help either.

I always restart apache after adding a virtual host with localhost/ampps but it just doesn't work anymore.

I have checked the virtualhosts file. That one is correct as far as I can see, and as for the host file of windows itself just the same.

Install path:

Code
C:\Program Files (x86)\Ampps


Httpd-vhosts.conf path:

Code
C:\Program Files (x86)\Ampps\apache\conf\extra\


Contents:
Code

<VirtualHost 127.0.0.1:80>
<Directory "c:/users/nlxdodge/documents/loyals projects/loc.alpha.nl/website/public_html">
Options FollowSymLinks Indexes
AllowOverride All
Order deny,allow
allow from All
</Directory>
ServerName loc.alpha.nl
ServerAlias loc.alpha.nl
ScriptAlias /cgi-bin/ "c:/users/nlxdodge/documents/loyals projects/loc.alpha.nl/website/public_html/cgi-bin/"
DocumentRoot "c:/users/nlxdodge/documents/loyals projects/loc.alpha.nl/website/public_html"
ErrorLog "C:/Program Files (x86)/Ampps/apache/logs/loc.alpha.nl.err"
CustomLog "C:/Program Files (x86)/Ampps/apache/logs/loc.alpha.nl.log" combined
</VirtualHost>


Windows host file contents:

Code
127.0.0.1  loc.alpha.nl


If anyone has experienced this and has a way to fix this, well I can't thank you enough.

Even changing the virtual host in the apache config file and reloading doesn't work. So I can't develop locally anymore now.
IP: --   

Ampps virtual host not working
Franky
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi NLxDoDge

Try

<VirtualHost loc.alpha.nl:80>
IP: --   

Ampps virtual host not working
olind
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Hi,
Did you get this to work? I'm having what I think is the same error on OSX. See my thread: https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=14531&title=Multiple_domains_with_different_WordPress_install
IP: --   

Ampps virtual host not working
olind
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Sorry double posting but this thread seems to have done the trick

https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=10437&title=Adding_subdomain(s)
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 12, 2018, 6:05 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.414