Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Webtree 2.0.17 isn't working]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18033&tpg=1#p53860
If I visit the website https://demos6.softaculous.com/webtreesldemodebnh/ with English language set into my Browser it's working perfectly, but if I visit with my default or French language, the template of Webtree detect it and fail.

On Firefox, I used the add-ons "languageswitch" to debug it.

Could you check on your side and switch of language into your Browser please ?]]>
Thu, 28 Oct 2021 13:00:41 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18033&tpg=1#p53860
<![CDATA[ampp]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18049&tpg=1#p53859 AMPPS > General Support.
Please click the link below to visit the topic:

https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18029]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:59:19 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18049&tpg=1#p53859
<![CDATA[ampp]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18029&tpg=1#p53858
Sorry for the delay in response.

We have released AMPPS 4.0, can you please try it and let us know if you still face the issue. ]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:37:44 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18029&tpg=1#p53858
<![CDATA[Some FTP Errors Occured Since August 2021 No Solve]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18025&tpg=1#p53857
Sorry for the delay in response.

I see that your ticket is currently in Answered state.

We will takes this issue with our seniors regarding delayed responses in SitePad tickets.

We will surely improve on it asap.]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:36:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18025&tpg=1#p53857
<![CDATA[Sitepad Support Very Bad, All DIE Because of COVID?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18027&tpg=1#p53856
Sorry for the delay in response.

I see that your ticket is currently in Answered state.

We will takes this issue with our seniors regarding delayed responses in SitePad tickets.

We will surely improve on it asap.]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:36:04 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18027&tpg=1#p53856
<![CDATA[could not resolve domain]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18021&tpg=1#p53855
Sorry for the delay in response.

We do not have restriction for any particular domain type.

Can you please check that the domain is pointing to the source server ?

For Remote Import to work the source domain should point to the source server. ]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:27:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18021&tpg=1#p53855
<![CDATA["The path of the domain you selected could not be found."]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17779&tpg=1#p53854
Sorry for the delay in response.

In directadmin when you use username@password:hostname login method there is a session variable which is not available causing the Directadmin API call which we are using to get the list of domains to fail. Due to which you see the above error.

I have attached a working example file for installing a script on Directadmin with Softaculous API.
]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:25:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17779&tpg=1#p53854
<![CDATA[The following errors were found : Could not write the Configuration File wp-config.php]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1866&tpg=1#p53853
Quote From : tealelephpant October 7, 2021, 12:12 pm
This has happened to me on multiple occasions in the past few months.

Each time the directory in the Installation details has been incorrect (usually home2 instead of home).

More of a reminder to my future self or anyone else that stumbles across this old thread!

Thank you for sharing.
]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:19:10 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=1866&tpg=1#p53853
<![CDATA[SOAP Error: Could not connect to host]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18009&tpg=1#p53852
Sorry for the delay in response.

Do you have firewall enabled on your server ? It looks like Softaculous was unable to make soap call using the port 8080

If you are using a custom port please update the following file :
/usr/local/softaculous/enduser/universal.php

$globals['cp_port'] = '';]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:15:47 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18009&tpg=1#p53852
<![CDATA["Required PHP extension not found : imap"]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18008&tpg=1#p53851
Sorry for the delay in response.

Were you able to install HelpdeskZ ? Are you still facing the issue ? ]]>
Thu, 28 Oct 2021 12:11:43 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18008&tpg=1#p53851