Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > General Support > Topic : https - Port 80 is closed or no web server is running



Threaded Mode | Print  

 https - Port 80 is closed or no web server is running (4 Replies, Read 1450 times)
wapumts
Group: Member
Post Group: Working Member
Posts: 115
Status:

install on a vps on some domains the https certificate with Lets Encrypt
I try to install them for other domains and the system does not install them anymore and as an error log gives me
Port 80 is closed or no web server is running
what to do ?
is there a limit number of domains?
IP: --   

https - Port 80 is closed or no web server is running
Dhanya
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 194
Status:
Hi,

It seems like your web server is not running on your server. You can check the same by executing the appropriate command as follows:
For Apache/Apache2 web server:
service httpd status

For Nginx web server:
service nginx status

For Lighttpd web server:
service lighttpd status

Let us know the output of the command as per the web server you are using on your server.
IP: --   

https - Port 80 is closed or no web server is running
proctor360
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I am facing the exact same issue but my server is running NGINX at port 80 and forwarding to other ports properly.
IP: --   

https - Port 80 is closed or no web server is running
WhiteMountain
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I have the same exact problem after installing Webuzo yesterday (and later today again after trying another panel that was even worse...about ready to go back to Cpanel).

Tried the apache command and appears to be working.  Here is the output

Server Version: Apache/2.2.34 (Unix) DAV/2 proxy_html/3.1.2
          mod_ssl/2.2.34 OpenSSL/1.0.2r

  Server Built: Feb 28 2019 16:58:19
    __________________________________________________________________

  Current Time: Wednesday, 13-Nov-2019 22:18:14 UTC
  Restart Time: Wednesday, 13-Nov-2019 22:02:55 UTC
  Parent Server Generation: 0
  Server uptime: 15 minutes 18 seconds
  Total accesses: 0 - Total Traffic: 0 kB
  CPU Usage: u0 s0 cu0 cs0
  0 requests/sec - 0 B/second -
  1 requests currently being processed, 5 idle workers

_W____..........................................................
................................................................
................................................................
................................................................

  Scoreboard Key:
  "_" Waiting for Connection, "S" Starting up, "R" Reading Request,
  "W" Sending Reply, "K" Keepalive (read), "D" DNS Lookup,
  "C" Closing connection, "L" Logging, "G" Gracefully finishing,
  "I" Idle cleanup of worker, "." Open slot with no current process
[root@vps46696712 ~]#





..btw the captcha on this FORUM IS HORRIBLE.  I  have spent like the last 10 minutes going through captcha pictures just to put in this question.  Someone needs to put up a sane captcha that is not going to put subjective pictures where you are not sure where IT thinks the crosswalk is etc. or finding all the "buses" in a crowd of cars.
IP: --   

https - Port 80 is closed or no web server is running
Dhanya
Group: Softaculous Team
Post Group: Working Member
Posts: 194
Status:
Hi,

Regarding Let's Encrypt SSL Certificate displaying "Port 80 is closed or no web server is running" error. Can you please  check the Apache error log from Error Log page of Webuzo enduser panel?

If possible can you open a support ticket here and provide us with root SSH login details of your server:
https://softaculous.deskuss.com/open.php

Regarding the Forum Captcha issue:
We will improve the captcha soon.

Let us know.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 15, 2019, 11:25 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.507