Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : Ghost Installer



Threaded Mode | Print  

 Ghost Installer, Just upgraded (4 Replies, Read 3450 times)
malcolmlo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi All, I have cpanel/whm and softaculous. I wanted to install Ghost (ghost.io) on my server and was told I can do so with the upgraded/pro version of softaculous. I just upgraded, and still do not see ghost as an option to install inside capanel > softaculous app installer.

How do i add it or make it available as a software package to install?

Thanks,
IP: --   

Ghost Installer
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 5001
Status:
Hi,

Ghost is not available in the Softaculous apps library.

If you want we can refund the transaction if you would not like to use other scripts available in Softaculous.

-----------------------
Loginizer - WordPress Security Plugin
Follow us on Twitter
IP: --   

Ghost Installer
Andreita
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 6
Status:
Quote From : Brijesh August 4, 2020, 5:24 am

Ghost is not available in the Softaculous apps library.

Do you have plans to include it again in near future?
IP: --   

Ghost Installer
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 5001
Status:
Hi,

We will evaluate it and see if it is possible to add it.

-----------------------
Loginizer - WordPress Security Plugin
Follow us on Twitter
IP: --   

Ghost Installer
support@anasx.com
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Quote From : Brijesh March 10, 2021, 11:45 am
Hi,

We will evaluate it and see if it is possible to add it.


+1 Ghost is another required now (2021)
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is August 1, 2021, 4:31 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.271