Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : Wordpress

2


Threaded Mode | Print  

Wordpress
alons
Group: Administrator
Post Group: Super Member
Posts: 2256
Status:
If you get a "Ambigous Redirect" Mail it means CRON is not working .


-----------------------
For immediate support please email us at our Support email address. PMs sent to any Softaculous Team member or posting in the forums is not the official way to get support.

Virtualizor - The Next Generation VPS Panel
Webuzo - It is Softaculous Standalone for Enterprises, SMB, Developers. Deploy it on Dedicated Servers, VPS, Virtual Appliances or the Cloud
Pinguzo - Server and Domain Monitoring tool
PopularFX - Marketplace of WordPress, Drupal, Joomla, Bootstrap themes
Remote Installer - Use Softaculous over FTP/FTPS/SFTP
IP: --   

Wordpress
hummer22
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Quote From : FreeResellers June 12, 2009, 9:26 am

The following Errors were found :
* The installation package could not be found!

Sorry for doing a thread necromancy, however, I am having the same issues and have been searching for the answer for days now.

softaculous was installed on my VPS by my hosting provider, however, I cannot use it to actually install stuff, neither can existing installations connect to wordpress.org in order to update.

Does anyone know how to enable outgoing connections either in whm, or ssh? or is it a setting in softaculous?
IP: --   

Wordpress
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4316
Status:
Hi,

It seems that Softaculous is unable to download the script package.

Please execute the following repair command :
http://www.softaculous.com/docs/Repair_Binary_Utility

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Wordpress
mab38
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hello

The installation of version 3.6 is not done correctly.
I want to use the theme TwentyEleven but installation by Softaculous damage theme.
If I install a wordpress site manually, the TwentyEleven theme works. It is Softaculous has a bug.

Sorry for the English mauvaus but I use google translator.
IP: --   

Wordpress
mab38
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Capture the error

Board Image[/]
IP: --   

Wordpress
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4316
Status:
Hi,

Sorry for the inconvenience.
In the default package of WordPress 3.6 there are only 2 themes i.e. Twenty Thirteen and Twenty Twelve. We installed the language files for Twenty Eleven but the theme files were missing. We have made the changes and updated the package not to unzip the language files of Twenty Eleven as this theme is not included in default WordPress package.

Please execute the CRON command to get the latest package :
http://www.softaculous.com/docs/Immediate_update

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

The following Errors were found
jdsitesdev
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
The following Errors were found :

* The installation package could not be found!
Hello,
I had the same issue and tried just about every method I could find googling this problem and nothing worked.

I had an error message in my inbox that said:
[check_cpanel_rpms] There are altered RPMs

The system detected problems with the following cPanel-provided files that the RPM controls:





    If you did not make these changes intentionally, execute the following command as the root user to correct them:

/usr/local/cpanel/scripts/check_cpanel_rpms --fix
RPM
               

               
               

                    Status
               

               
               

                    Additional Information
               

               
           
       
       
       
           
           

                cpanel-php56,5.6.30,2.cp1164-/usr/local/cpanel/3rdparty/php/56/bin/php
           

           
           
                Broken
           

           
           

                S.5....T.
           

           
       

       
 

On
a hunch, I decided to run the above command and it fixed every issue I
had with recent plugins I had installed in WHM, including the
Softaculous issue when trying to install anything listed in Softaculous from cPanel.

I know how frustrating these things an be trying to troubleshoot and resolve such issues, so I hope this may help people in the future with similar problems.

So in short, simply run this command line from SSH as root:

/usr/local/cpanel/scripts/check_cpanel_rpms --fix
Good Luck!
IP: --   

Wordpress
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4316
Status:
Hi,

Thank you for sharing the solution that worked for you.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

2


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 18, 2019, 12:57 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.728