Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : IP Pool not found



Threaded Mode | Print  

 IP Pool not found (2 Replies, Read 361 times)
northnetworking
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
I have added a slave to my cluster, added IP pool and when I try to create a VPS on the slave through the master, I get the following error:

Code
The following errors were found :
The following IP pool ID(s) were not found or do not belong to the target server : 1


I have tried to remove the pool and readd the pool, tried different settings, still the same error.

Any suggestions?

-----------------------
Networking made easy
contact[at]northnetworking.com
https://northnetworking.com
IP: --   

IP Pool not found
northnetworking
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
And yes, the IP pool is assigned to the correct server in the IP pool setup.

-----------------------
Networking made easy
contact[at]northnetworking.com
https://northnetworking.com
IP: --   

IP Pool not found
northnetworking
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 15
Status:
Nevermind! I solved the issue.

On my VPS plans I had checked the first Node IP pool and not the second IP pool.

The thread can be closed.

-----------------------
Networking made easy
contact[at]northnetworking.com
https://northnetworking.com
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 12, 2019, 10:55 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.240