Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : Server groups not using least utilized



Threaded Mode | Print  

 Server groups not using least utilized, Server groups/regions Least Utilised not working (1 Replies, Read 346 times)
javapipe
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 8
Status:
When server is provisioned from WHMCS sign up, virtualizor is always using the first server even though its nearly full.

We have added multiple servers under a server group with the option 'Least Utilised' selected.

In the WHMCS package we 'Default Node/ Group' with the server group name in the dropdown.

We also have configuration option 'Server' which has the server IDs, but default has none selected. We can select this after the fact.

Even if we select the Server option before accepting the order, it still gets installed on the first fullest machine.

WHMCS version 7.7.1
WHMCS virtualizor module: Not sure where to find this.
Virtualizor version 2.9.8 (8)

Thanks,
IP: --   

Server groups not using least utilized
javapipe
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 8
Status:
Update - so virtualizor determines less utilized by the amount of memory used. However it seems virtualizor is not getting correct data.

In server resources in virtualizor it shows server 42% memory used. However only 512MB has been allocated thus far.

Other machine shows 40% memory used but it has allocated 40GB thus far. Both machines have the quantity of memory.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 18, 2019, 11:51 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.130