Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Broken Managed Domains on AMPPS 3.7 - OSX



Threaded Mode | Print  

 Broken Managed Domains on AMPPS 3.7 - OSX (3 Replies, Read 362 times)
Black_Cat
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Hi!
i have recently update AMPPS fromt 3.5 to 3.7.

After the update, domain management has completely stopped working

Existing Domains can not be deleted (the delete button does nothing) while if I try to create a new domain it is placed in the list and in the hosts file, but the local domain always points at AMPPS's root www and not to the folder set.

IP: --   

Broken Managed Domains on AMPPS 3.7 - OSX
Black_Cat
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
I tried with a new install of ampps but the problem persists.
I did a second attempt on another operating system and the problem is the same way.
Maybe AMPPS 3.7 is not fully working with OSX?
Both OSs are macOS Sierra 10.12

I reinstalled version 3.5 and this works..
IP: --   

Broken Managed Domains on AMPPS 3.7 - OSX
Rishi_P
Group: AMPPS Team
Post Group: Elite Member
Posts: 280
Status:
Hi,

Restart Apache after adding domain.
IP: --   

Broken Managed Domains on AMPPS 3.7 - OSX
Black_Cat
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
I tried.. not work
but when i add the domain, i not received any messagge for success
in any case, the button to delete created domains does not work.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 21, 2017, 4:06 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.170