Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support > Topic : Uploaded ISO files disappearing!!



Threaded Mode | Print  

 Uploaded ISO files disappearing!! (1 Replies, Read 649 times)
silence00
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
I have uploaded 6 iso's to the my master server and all but 1 of them get deleted within 30 minutes of the upload being completed. It's not an issue storage space. I'm loosing my mind trying to figrue this out.
Disk Information
Mounted On :    /
Total Disk :    165.7 GB
Utilised :    34.42 GB
Actual Disk Usage :    34.42 GB
Utilization % :    20.77 %
IP: --   

Uploaded ISO files disappearing!!
m9shyamalan
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 14
Status:
Quote From : silence00 August 29, 2019, 10:48 am
I have uploaded 6 iso's to the my master server and all but 1 of them get deleted within 30 minutes of the upload being completed. It's not an issue storage space. I'm loosing my mind trying to figrue this out.
Disk Information
Mounted On :    /
Total Disk :    165.7 GB
Utilised :    34.42 GB
Actual Disk Usage :    34.42 GB
Utilization % :    20.77 %


Have you added them in the Virtualizor panel as well? Or just uploaded them to the server?

By default I believe Virtualizor will automatically delete ISOs that aren't added on the panel as well.

You can try changing the setting Configuration > Master Setting > Do not delete Orphan OS Template(s)

IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 18, 2019, 11:55 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.141