Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > Bugs > Topic : Latest Webuzo (version 2.8.2) is Flawed and not working as expected



Threaded Mode | Print  

 Latest Webuzo (version 2.8.2) is Flawed and not working as expected, Webuzo 2.8.2 is not showing any installed apps and couldn't detect it (1 Replies, Read 1789 times)
Arick
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:

Let's help the others
Since no one reported it, So I have to write this to let developers know the bugs.

Please visit this link and you could easily find the error: http://demo.webuzo.com/enduser/index.php?ind=apps
The link above would sent us to Webuzo Demo Apps.

There should be lots of apps to install but it shows nothing. I urge anyone to check their webuzo apps category and find out whether the problem persist in your webuzo installation. If your webuzo installation is at version 2.8.2, it is highly likely that you would get the same problem.

I still couldn't find the effect on our webuzo installation but it could lead to another bad things if not being solved quickly (my server still working as expected but the ability to detect installed apps in webuzo is critical and webuzo has failed to do so).

Since Webuzo demo is using premium license, I think we would get the same problem even if your license is prium type.

I wish this report could help developer solve the issue. Don't forget to share your finding if you decided to check your server if you experience the same bug. And last, it would be great to write it nicely so Dev could use the data to solve the problem. :)

-----------------------
Always remember: Help the other whenever possible.
IP: --   

Latest Webuzo (version 2.8.2) is Flawed and not working as expected
Arick
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 9
Status:

Let's help the others
Quote From : Arick July 7, 2020, 1:57 pm
Since no one reported it, So I have to write this to let developers know the bugs.

Please visit this link and you could easily find the error: http://demo.webuzo.com/enduser/index.php?ind=apps
The link above would sent us to Webuzo Demo Apps.

There should be lots of apps to install but it shows nothing. I urge anyone to check their webuzo apps category and find out whether the problem persist in your webuzo installation. If your webuzo installation is at version 2.8.2, it is highly likely that you would get the same problem.

I still couldn't find the effect on our webuzo installation but it could lead to another bad things if not being solved quickly (my server still working as expected but the ability to detect installed apps in webuzo is critical and webuzo has failed to do so).

Since Webuzo demo is using premium license, I think we would get the same problem even if your license is prium type.

I wish this report could help developer solve the issue. Don't forget to share your finding if you decided to check your server if you experience the same bug. And last, it would be great to write it nicely so Dev could use the data to solve the problem. :)

Upon inspecting Webuzo system files, I found out the apps.php located in (/usr/local/webuzo/enduser/apps.php) were missing.

To fix the problem, we just need to simply using CLI with command: "/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cron.php
/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cron.php
" and the Apps page in webuzo would works as expected. Plus it would display any outdated apps in our webuzo installation.

Do let me know if solution above works in solving teh problem or not. In my case, it completely fix the problem.

-----------------------
Always remember: Help the other whenever possible.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 25, 2020, 2:36 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.148