Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Webuzo > General Support > Topic : WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE



Threaded Mode | Print  

 WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE (8 Replies, Read 11172 times)
bobby1993
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi, I installed a new fresh and everything start from file manager 50X. I have sent the ticket but there are no response.

The server is down! I cannot even access it. Please check my ticket!
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1391
Status:

Open source, web and security passionate
Quote From : bobby1993 September 16, 2021, 4:03 am
Hi, I installed a new fresh and everything start from file manager 50X. I have sent the ticket but there are no response.

The server is down! I cannot even access it. Please check my ticket!

Hi,I hope you are well and I hope Webuzo has replied to you.
Error 50 X maybe happen when some service are not working, please try to check in Webuzo control panel if all service are running, if not try to start the service that is not working.


-----------------------
PeopleInside  :angel:

Web, security, open source passionate.
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
pradjadj
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 14
Status:
yap... my ticket hasn't replied until now ????‍♂️

where is the Support ???

Me too, after I fresh install OS then Install LAM,BIND, i got "It works!" only (it's direct to default Apache2 htdocs, not to my domain folder htdocs) ????‍♂️????‍♂️
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1391
Status:

Open source, web and security passionate
Quote From : pradjadj September 19, 2021, 11:10 am
yap... my ticket hasn't replied until now ????‍♂️

where is the Support ???

Me too, after I fresh install OS then Install LAM,BIND, i got "It works!" only (it's direct to default Apache2 htdocs, not to my domain folder htdocs) ????‍♂️????‍♂️

I'm sorry to hear you did not get an answer from the Webuzo team even on the private ticket.
If you still have the issue and need help you can try to reach me on the live chat by following the link on my forum signature. I'm not part of Webuzo team, I'm just a passionate user.
I suggest to check if you have extra apache configuration. You can check this in Webuzo panel under Extra Apache configuration.
If you have not extra Apache config and unistall than reinstall Apache, Apache should work.


-----------------------
PeopleInside  :angel:

Web, security, open source passionate.
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
pradjadj
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 14
Status:
Quote From : peopleinside September 19, 2021, 11:15 am
Quote From : pradjadj September 19, 2021, 11:10 am
yap... my ticket hasn't replied until now ????‍♂️

where is the Support ???

Me too, after I fresh install OS then Install LAM,BIND, i got "It works!" only (it's direct to default Apache2 htdocs, not to my domain folder htdocs) ????‍♂️????‍♂️

I'm sorry to hear you did not get an answer from the Webuzo team even on the private ticket.
If you still have the issue and need help you can try to reach me on the live chat by following the link on my forum signature. I'm not part of Webuzo team, I'm just a passionate user.
I suggest to check if you have extra apache configuration. You can check this in Webuzo panel under Extra Apache configuration.
If you have not extra Apache config and unistall than reinstall Apache, Apache should work.


There is no Extra Config after I fresh install, the page is should be display default Webuzo noindex, but is direct to /usr/local/apps/apache2/www/htdocs/index.html with "It works!" text

It's same if I put index.html at my domain webroot folder, is direct to default Apache2 htdocs :-(
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1391
Status:

Open source, web and security passionate
You can try to reach me on live chat or just wait Webuzo team will reply to the ticket.


-----------------------
PeopleInside  :angel:

Web, security, open source passionate.
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1391
Status:

Open source, web and security passionate
Important details:
the issue you are facing is on Webuzo 3.0.7 with Ubuntu 18.04 with Fresh Install


-----------------------
PeopleInside  :angel:

Web, security, open source passionate.
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
peopleinside
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1391
Status:

Open source, web and security passionate
You are running Webuzo 3.0, a new version of Webuzo that I never tested.
From tests done with you seems Apache is not working, Apache 2 is redirecting all domains to the apache web root index file so no domains seems work as load always the same default page "it works".
I'm scared to see a great number of strong issues on Webuzo.Testing your server has also showed me an issue that I experienced as well in Webuzo on Ubuntu:editing Apache config file broken the service even if you resume the config file as was.
The only way to resume the service is unistall and re install.
I will try to message Webuzo team asking to look into your tickets, I'm sorry to be unable to resolve all this issues.
Webuzo 3.0 seems having more than one several issues.


-----------------------
PeopleInside  :angel:

Web, security, open source passionate.
IP: --   

WHERE THE SUPPORT IS? CHECK MY TICKET PLEASE
vasu
Group: Webuzo Team
Post Group: Newbie
Posts: 23
Status:
Hi,

Is your issue resolved?

please let us know.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
3 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 2, 2021, 4:14 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:2.153