Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Loginizer 1.6.9 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18102&tpg=1#p54029
The Loginizer Team has launched version 1.6.9 with the following changes :

1) [Bug Fix] [Pro] Fix to not show Loginizer 2FA Security Settings in Edit Account page in WooCommerce Customer area. It will be shown in Security tab (registered by Loginizer) instead.

More features will be coming in the next releases.

You can download the free version from WordPress Plugin directory :
https://wordpress.org/plugins/loginizer/

Regards,
The Loginizer Team]]>
Tue, 30 Nov 2021 13:31:36 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18102&tpg=1#p54029
<![CDATA[NVME best virtual machine performance.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18101&tpg=1#p54028
I'm using the Intel (R) Xeon (R) CPU E3-1270 v6 @ 3.80GHz node
NVME SAMSUNG 980 EVO PRO


driver=virtio io = native cache=none

Code
But the speed in gives out only on vps
[root @ alex ~] # fio --randrepeat = 1 --ioengine = libaio --direct = 1 --gtod_reduce = 1 --name = test --filename = testio --bs = 4k --iodepth = 64 - size = 4G --readwrite = randread
test: (g = 0): rw = randread, bs = (R) 4096B-4096B, (W) 4096B-4096B, (T) 4096B-4096B, ioengine = libaio, iodepth = 64
fio-3.7
Starting 1 process
Jobs: 1 (f = 1): [r (1)] [100.0%] [r = 560MiB / s, w = 0KiB / s] [r = 143k, w = 0 IOPS] [eta 00m: 00s]
test: (groupid = 0, jobs = 1): err = 0: pid = 1012: Tue Nov 30 05:22:05 2021
  read: IOPS = 142k, BW = 556MiB / s (583MB / s) (4096MiB / 7363msec)
  bw (KiB / s): min = 528728, max = 576520, per = 99.71%, avg = 567975.50, stdev = 12652.63, samples = 14
  iops: min = 132182, max = 144130, avg = 141993.86, stdev = 3163.15, samples = 14
  cpu: usr = 20.69%, sys = 54.28%, ctx = 20394, majf = 0, minf = 95
  IO depths: 1 = 0.1%, 2 = 0.1%, 4 = 0.1%, 8 = 0.1%, 16 = 0.1%, 32 = 0.1%,> = 64 = 100.0%
    submit: 0 = 0.0%, 4 = 100.0%, 8 = 0.0%, 16 = 0.0%, 32 = 0.0%, 64 = 0.0%,> = 64 = 0.0%
    complete: 0 = 0.0%, 4 = 100.0%, 8 = 0.0%, 16 = 0.0%, 32 = 0.0%, 64 = 0.1%,> = 64 = 0.0%
    issued rwts: total = 1,048576,0,0,0 short = 0,0,0,0 dropped = 0,0,0,0
    latency: target = 0, window = 0, percentile = 100.00%, depth = 64

Run status group 0 (all jobs):
  READ: bw = 556MiB / s (583MB / s), 556MiB / s-556MiB / s (583MB / s-583MB / s), io = 4096MiB (4295MB), run = 7363-7363msec

Disk stats (read / write):
  vda: ios = 994246/39, merge = 0/26, ticks = 345099/3, in_queue = 345102, util = 98.66%


And the speed on the node

Code
[root @ kvm-nd500 kvm] # fio --randrepeat = 1 --ioengine = libaio --direct = 1 --gtod_reduce = 1 --name = test --filename = testio --bs = 4k --iodepth = 64 --size = 4G --readwrite = randread
test: (g = 0): rw = randread, bs = (R) 4096B-4096B, (W) 4096B-4096B, (T) 4096B-4096B, ioengine = libaio, iodepth = 64
fio-3.7
Starting 1 process
test: Laying out IO file (1 file / 4096MiB)
Jobs: 1 (f = 1): [r (1)] [100.0%] [r = 1325MiB / s, w = 0KiB / s] [r = 339k, w = 0 IOPS] [eta 00m: 00s]
test: (groupid = 0, jobs = 1): err = 0: pid = 28119: Tue Nov 30 15:23:25 2021
  read: IOPS = 336k, BW = 1311MiB / s (1374MB / s) (4096MiB / 3125msec)
  bw (MiB / s): min = 1253, max = 1327, per = 100.00%, avg = 1312.22, stdev = 29.06, samples = 6
  iops: min = 320806, max = 339920, avg = 335927.33, stdev = 7438.83, samples = 6
  cpu: usr = 38.32%, sys = 61.59%, ctx = 373, majf = 0, minf = 93
  IO depths: 1 = 0.1%, 2 = 0.1%, 4 = 0.1%, 8 = 0.1%, 16 = 0.1%, 32 = 0.1%,> = 64 = 100.0%
    submit: 0 = 0.0%, 4 = 100.0%, 8 = 0.0%, 16 = 0.0%, 32 = 0.0%, 64 = 0.0%,> = 64 = 0.0%
    complete: 0 = 0.0%, 4 = 100.0%, 8 = 0.0%, 16 = 0.0%, 32 = 0.0%, 64 = 0.1%,> = 64 = 0.0%
    issued rwts: total = 1,048576,0,0,0 short = 0,0,0,0 dropped = 0,0,0,0
    latency: target = 0, window = 0, percentile = 100.00%, depth = 64

Run status group 0 (all jobs):
  READ: bw = 1311MiB / s (1374MB / s), 1311MiB / s-1311MiB / s (1374MB / s-1374MB / s), io = 4096MiB (4295MB), run = 3125-3125msec

Disk stats (read / write):
  nvme0n1: ios = 1034074/0, merge = 0/0, ticks = 58610/0, in_queue = 58610, util = 96.92%




How to increase the speed of NVME in virtual machines?]]>
Tue, 30 Nov 2021 10:26:43 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18101&tpg=1#p54028
<![CDATA[Anyone using Hetzner with multiple IPs?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18099&tpg=1#p54027

No, they do not provide such an option to use same MAC for both IPs.]]>
Mon, 29 Nov 2021 14:11:16 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18099&tpg=1#p54027
<![CDATA[Can't connect to local MySQL server through socket]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54026

You can also try using this guide :


https://www.virtualizor.com/docs/faq/panel-is-offline/]]>
Mon, 29 Nov 2021 13:11:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54026
<![CDATA[Can't connect to local MySQL server through socket]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54024
Code
systemctl status mysql


if mysql is running, check your my.cnf config file if you have the following line in the [mysqld] section:

socket=/var/lib/mysql/mysql.sock

If not, add this line and restart mysql]]>
Mon, 29 Nov 2021 07:42:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54024
<![CDATA[Can't connect to local MySQL server through socket]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54023
Code
Error!: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/usr/local/emps/var/mysql/mysql.sock' (2)

What troubleshooting steps should i take to resolve this issue?
]]>
Mon, 29 Nov 2021 06:16:13 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18100&tpg=1#p54023
<![CDATA[Anyone using Hetzner with multiple IPs?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18099&tpg=1#p54022
If I add additional IP's, I see there is option for "Request Separate MAC"

Can I have 2 additional IP's share the same MAC with Hetzner?

I am going to use for VM and I need to assign 2 IP's so the the 2 IP must have the same MAC.

I have already the same configuration with another Provider and they have option for the IP's to share the same Virtual MAC.

I can do the same with Hetzner?
]]>
Sun, 28 Nov 2021 19:43:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18099&tpg=1#p54022
<![CDATA[Problem during installation Moodle 2.3.7-p2]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18097&tpg=1#p54021
I just checked your ticket and it seems our team was able to help you with the PHP version and sodium detection issue and it was resolved.

Our team will work with you regarding the other issue related to the pre_install hook you mentioned in the ticket.]]>
Sat, 27 Nov 2021 04:41:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18097&tpg=1#p54021
<![CDATA[Best CMS WP Alternative]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18094&tpg=1#p54020
You can find the list of CMS available here :
https://www.softaculous.com/apps/cms

Or you can also try SitePad which comes with a drag & drop editor :
https://www.softaculous.com/apps/blogs/SitePad

You can try the demo available and see if you feel its right for your needs. ]]>
Sat, 27 Nov 2021 04:18:09 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18094&tpg=1#p54020
<![CDATA[Purchasing premium Wordpress]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18096&tpg=1#p54019
If you purchase a Softaculous Enduser license (which starts with SOFTA-) then it will be applied on that particular control panel account in your case the SiteWorx account. So any number of domains you have in the same control panel account can use Softaculous premium.

If you purchase a server license which starts with numbers is applied on the whole server i.e. any user or any domain hosted on the same server can use Softaculous premium.

Let us know if you have any questions. ]]>
Sat, 27 Nov 2021 04:13:28 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18096&tpg=1#p54019