Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[WHMCS Module find no IP]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15387&tpg=1#p46345
If I order an individual KVM, it will not be created with the module message:

Select at least one IP address for the VPS

There are in the backend of WHMCS IP's created. In the Virtualizor too.
Unfortunately, I do not understand where the problem is coming from. Did someone have this before and which solution is available here?]]>
Tue, 25 Jun 2019 19:41:46 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15387&tpg=1#p46345
<![CDATA[WHMCS Module No IP]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15376&tpg=1#p46344 Tue, 25 Jun 2019 19:41:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15376&tpg=1#p46344 <![CDATA[Is AMPPS still alive?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15386&tpg=1#p46343

Can someone of the team give an official answer please?]]>
Tue, 25 Jun 2019 18:07:13 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15386&tpg=1#p46343
<![CDATA[How to Download Wordpress Theme?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15382&tpg=1#p46342
**yoururl**/wp-admin/themes.php

Then

**yourl**/wp-admin/theme-install.php]]>
Tue, 25 Jun 2019 17:33:24 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15382&tpg=1#p46342
<![CDATA[Webuzo 2.7.7 Launched]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15385&tpg=1#p46341
The Webuzo Team has released Webuzo 2.7.7.
This version has minor bug fix.

The following is a list of changes :

1) [Bug-Fix] The search field in Manage WordPress Plugin/Theme sets was not working. This is fixed.

The upcoming version will bring some exciting Improvements, features and changes.

Regards,
The Webuzo Team ]]>
Tue, 25 Jun 2019 12:53:16 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15385&tpg=1#p46341
<![CDATA[translation file]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15384&tpg=1#p46340
ps. please no .xml for translation - you can make a page for users customation for load apps and importing from your site there have createt the users an not your company thats a good way for the community to share teamworks :)

Kind regards an thx for update this in the next update and share the scripts and plugins! so upload on your site and download from your site its the best way!]]>
Tue, 25 Jun 2019 12:27:26 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15384&tpg=1#p46340
<![CDATA[Outed scripts updating]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15383&tpg=1#p46339
I have a problem with updating scripts on a server with plesk panel (newest stable version on ubuntu 16)

I have try updating the software but in first time something give an error an continue to the next script in automatic process. ok i have try some times later and have restart server also too. after 5 times its the same but many scripts there was not updatet or with errors befor its the updatet after next time but this error that you can see i have all times something updates does not work and old scripts also too its not install from your servers.

as explain etano i have all php versions an etano have installed and was finished at one page BUT the domain was full with datas but the login or frontpage was not aviable!

also too i dont can pre install scripts there is in the list but not loaded on my server and all 3 process from predefined updating is not working!

Kind regards and thanks for reply and helping!]]>
Tue, 25 Jun 2019 12:00:32 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15383&tpg=1#p46339
<![CDATA[How to Download Wordpress Theme?]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15382&tpg=1#p46338 Tue, 25 Jun 2019 11:36:29 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15382&tpg=1#p46338 <![CDATA[Remove Blacklist entry]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15381&tpg=1#p46337 DO NOT OPEN THE FOLLOWING URL as the sites are hacked or otherwise compromised.ESET is reporting these sites as attacking and blocked access.
please remove "bad.psky.me" and "bl.spamcannibal.org" from the blacklist check.
]]>
Tue, 25 Jun 2019 01:29:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15381&tpg=1#p46337
<![CDATA[Ampps never opens Mac OSX Mojave 10.14.5]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15380&tpg=1#p46336
After upgrading OSX to 10.14.5, ampps no longer opens. I can't get the panel to open at all, and the app just says its "not responding" after about a minute or so.

I've tried deleting and reinstalling it as well as restarting.]]>
Mon, 24 Jun 2019 22:24:27 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15380&tpg=1#p46336