Softaculous


Topic : Ampps won't start completely


Posted By: Ampadan on October 29, 2020, 3:32 am
Anyone smarter than me may be able to troubleshoot. I tried best of my ability but can't figure this out.  :squi:

It does not help but the forum won't allow me to post my Apache error log as it thinks they are links.






Posted By: Ampadan on October 29, 2020, 3:42 am | Post: 1
I will try now to post what I found hoping its enough for someone to better help me with the issue:



So I checked:
Line 25 ----> httpd-vhosts.conf

25 Listen 443
changed 443 to 80 & #Listen 443 in httpd-vhosts.conf then saved

1st tried changing then tried commenting out variable neither worked getting Apache & PHP running



Apache error log:

AH00169: caught SIGTERM, shutting down

AH01215:
4709789292:error:2006D080:BIO routines:BIO_new_file:no such
file:bss_file.c:182::

4709789292:error:0E078072:configuration file routines:DEF_LOAD:no such
file:conf_def.c:201::

Any
help where I go from here be appreciated. I have no clue where to
troubleshoot this to get Apache & PHP running. Thanks so much


Posted By: Ampadan on October 29, 2020, 3:45 am | Post: 2
I posted the heart of the discrepancies of the apache error log removing brackets so it would accept the post without forum thinking it was links.

Posted By: tony3z on November 22, 2020, 4:54 pm | Post: 3
Friend has the same problem. Curious to find out the fix.

Posted By: Simply_Simon on November 27, 2020, 7:50 pm | Post: 4
This was reported on the 15th November on the Bugs section. I'm not sure anyone is working at the moment. no reply, no fix and now, no confidence!

-----------------------
Simon Thomson

Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.