Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Pre-Sales > Topic : Virtualizor setup?



Threaded Mode | Print  

 Virtualizor setup? (3 Replies, Read 1411 times)
Derpec
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hello,

Just curious do you have to run Virtualizor with a Master/Slave server.

Master on a VPS, and slave on a dedicated server to run the virtual machines or can I just put them together, and make the machines?
IP: --   

Virtualizor setup?
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 428
Status:
Hi,

You can just install panel of your Virtualization type and create vps on it.
Default install will always set the server as stand-alone master.

There is no requirement to setup master-slave cluster.

-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

Virtualizor setup?
Derpec
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Quote From : jevingala May 31, 2019, 10:14 am
Hi,

You can just install panel of your Virtualization type and create vps on it.
Default install will always set the server as stand-alone master.

There is no requirement to setup master-slave cluster.


Okay! So if I setup the WHMCS Module to create windows vm's I wouldn't not need a cluster correct?
IP: --   

Virtualizor setup?
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 428
Status:
Hi,

Incase you are going to have multiple nodes with Vps then clustering is recommended.
Else for one server with vpses, you can use that with WHMCS directly.

-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 19, 2019, 12:40 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.314