Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[How to install VirtIO Drives]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18180&tpg=1#p54239 Sat, 15 Jan 2022 19:10:00 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18180&tpg=1#p54239 <![CDATA[Themes Missing]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18179&tpg=1#p54238
Sitepad themes are missing when trying to setup a website.

Have tried various solutions but not getting the issue resolved if anyone can assist.]]>
Sat, 15 Jan 2022 05:46:05 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18179&tpg=1#p54238
<![CDATA[License Inactive]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13846&tpg=2#p54237 Fri, 14 Jan 2022 22:20:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13846&tpg=2#p54237 <![CDATA[documents upload]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18178&tpg=1#p54236
So a form eletement where visitors can upload documents would be great!!!]]>
Fri, 14 Jan 2022 20:03:34 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18178&tpg=1#p54236
<![CDATA[Fresh Install Can't Start Apache Service]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18177&tpg=1#p54235 On my End-User control panel when I clicked "services" I discovered that the Apache2 services are not running...

https://i.imgur.com/DrDLAVR.png
Board Image



So, I of course, try to  enable the service.  Webuzo gives me a
"success" message saying that Apache2 services has been started (see
below), then immediately the Apache service becomes disabled again.

Enabled message:
https://i.imgur.com/V6NlXTk.png
Board Image

I am unable to execute any Apache commands from terminal.  Any help appreciated.





]]>
Fri, 14 Jan 2022 13:30:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18177&tpg=1#p54235
<![CDATA[native UI doesn't work with DirectAdmin]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17491&tpg=1#p54234 Fri, 14 Jan 2022 11:21:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17491&tpg=1#p54234 <![CDATA[Mailbox quota]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17653&tpg=1#p54233 ]]> Thu, 13 Jan 2022 14:58:24 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17653&tpg=1#p54233 <![CDATA[How to link to a downloadable file]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18176&tpg=1#p54232
How do I add the button to, or underneath, current text in a current column?  A]]>
Thu, 13 Jan 2022 12:33:03 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18176&tpg=1#p54232
<![CDATA[Your license is not active or it has expired]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18174&tpg=1#p54231
We do not give free licenses. If you want, you can use a trial license.

Let us know if you need any further assistance.]]>
Thu, 13 Jan 2022 08:01:08 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18174&tpg=1#p54231
<![CDATA[Your license is not active or it has expired]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18174&tpg=1#p54230
Quote From : vasu January 13, 2022, 6:43 am
Hi reunitero1992,

Which version of webuzo are you using ?

Note: Webuzo didn't provide a free license from now onwards.


I just installed it during the day that I post here. Should be the latest version since I used install.sh from webuzo docs. Ive tried 3 times and it still shows :

" Your license (webuzo-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX) is not active or it has expired. If your license has expired, please renew it to continue using this Software.

Manage your License Key from the Webuzo Admin Panel >> Settings >> Manage License
Refresh License".

I have tried check license information as in webuzo docs (/usr/local/emps/bin/php /usr/local/webuzo/cli.php -l)

And shows :

Webuzo License : webuzo-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
Type : Free
Number of users : 15
Expires (DD/MM/YYYY) : Never
License IP : XXX.XX.XX.XXX

]]>
Thu, 13 Jan 2022 07:14:51 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=18174&tpg=1#p54230