Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Suggestions > Topic : Kanboard



Threaded Mode | Print  

 Kanboard, Kanban software (9 Replies, Read 9276 times)
cistech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hi guys,

I really would like to have the possibiliy to have a script to install Kanboard.
https://kanboard.net/

Kanboard is a project management software that uses the Kanban methodology
And really easy to use. Our clients use it a lot.

And is very simple to install in a LAMP. So I think this would not have any trouble to develop.


Thanks in advance. You make a really good product.

Cheers!  :)
IP: --   

Kanboard
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4041
Status:
Hi,

Thank you for the suggestion.

We have reviewed the script and we will be adding it soon.

I have passed it to the script team and they will start working on it soon.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Kanboard
cistech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Great to hear that. Thanks!

Regards
IP: --   

Kanboard
thinhakapete
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Quote From : Brijesh July 27, 2016, 6:25 am
Hi,

Thank you for the suggestion.

We have reviewed the script and we will be adding it soon.

I have passed it to the script team and they will start working on it soon.


How about RestyaBoard http://restya.com/board
and
Wekan https://wekan.io/ ?
IP: --   

Kanboard
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4041
Status:
Hi,

We have forwarded this as well to our scripts team.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Kanboard
cistech
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
Hi Brijesh,

Kanboard script installation is not working well.
After installation with actual version on Cpanel, I got Error 500 Internal Server Error. Tested with different accounts, domains or installations. Please take a look on that.
Thanks
IP: --   

Kanboard
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4041
Status:
Hi,

Sorry for the delay in response.

It could be due to a rule in .htaccess which might not be supported on your server.

We tested the installation on our server and it works fine.

Can you please open a support ticket with us so that we can check this issue for you ?
https://www.softaculous.com/support/

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Kanboard
lastlink
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
When will there be support for cloning of a Kanboard to a different folder?
IP: --   

Kanboard
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4041
Status:
Hi,

I have passed this on to our scripts team.

They will try to add the Clone option for Kanboard soon.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Kanboard
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 4041
Status:
Hi,

We have added Clone option for Kanboard.

Once you get the updated package via CRON you should be able to clone your Kanboard installation.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 18, 2018, 1:39 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.368