Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > General Support > Topic : Is AMPPS still alive?



Threaded Mode | Print  

 Is AMPPS still alive? (9 Replies, Read 2376 times)
elpoleto
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Is this project still alive or is it definitively dead?  :-(

Can someone of the team give an official answer please?
IP: --   

Is AMPPS still alive?
erickb
Group: Member
Post Group: Working Member
Posts: 102
Status:
Ive got this answer from them on april 30

Hi Apologies for the delay in reply.
We are expected to launch this  ([i]version 3.9
) in a week or two. However there is no exact ETA on this but we shall try and release this as soon as possible.[/i]
IP: --   

Is AMPPS still alive?
demanl
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 5
Status:
:angel: I hope this project/app (AMPPS) is still alive....cause it is pretty damn cool :)
IP: --   

Is AMPPS still alive?
exlex
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
So is there going to be version 3,9 for Mac Os X?  :P

We are using this in our company and we have to update our systems soon. If not then we have to chance program.

Could some one comment this.
IP: --   

Is AMPPS still alive?
erickb
Group: Member
Post Group: Working Member
Posts: 102
Status:
I have totally migrated on MAMP  , it is impossible to trust AMPPS anymore
IP: --   

Is AMPPS still alive?
exlex
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Thank for your advice.

I think we are moving to Mamp Pro next weeks.
IP: --   

Is AMPPS still alive?
exlex
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : erickb November 12, 2019, 10:09 am
I have totally migrated on MAMP  , it is impossible to trust AMPPS anymore


So we desided to move MAMP.

This looks very good!!! Even better than Ampps!

How did you migrate all projects from Ampps?
IP: --   

Is AMPPS still alive?
erickb
Group: Member
Post Group: Working Member
Posts: 102
Status:
the root of my websites in AMPPS are  /www , on MAMP you can set a custom root,

I have exported all databases and  imported them into the new phpmyadmin
be careful because I have got some errors importing  databases  with datetime default  = 0

you have to create a MAMP/conf/my.cnf
with

[mysqld]
sql_mode = NO_ENGINE_SUBSTITUTION
IP: --   

Is AMPPS still alive?
erickb
Group: Member
Post Group: Working Member
Posts: 102
Status:
I keep AMPPS for old websites not updated working with php 7.1
And MAMP with php 7.3
they work perfectly beside with the same folder root
IP: --   

Is AMPPS still alive?
elpoleto
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 10
Status:
Ok guys, i think is time to move to docker!
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is December 15, 2019, 2:08 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:1.950