Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Navigation on website]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17501&tpg=1#p52139
In the menu you enter as link: #idMyAnchor.

Note that an Anchor ID is unique per web page.Here you will find more information about the use of anchors: https://www.w3docs.com/snippets/html/how-to-create-an-anchor-link-to-jump-to-a-specific-part-of-a-page.html]]>
Wed, 24 Feb 2021 23:12:00 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17501&tpg=1#p52139
<![CDATA[Navigation on website]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17501&tpg=1#p52138 for example there is only one page and every action you do like click contact us, menu , about happens always on the same page. ]]> Wed, 24 Feb 2021 11:26:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17501&tpg=1#p52138 <![CDATA[Strange Backup error & behaviour]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52137
Can you open a ticket and share master panel and a slave ssh access there to check the issue ?


https://softaculous.deskuss.com/open.php?topicId=2]]>
Wed, 24 Feb 2021 10:56:12 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52137
<![CDATA[Softaculous Auto Installer]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17500&tpg=1#p52136 Wed, 24 Feb 2021 05:14:54 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17500&tpg=1#p52136 <![CDATA[After upgrading from Catalina to Big Sur Ammps Not run]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17480&tpg=1#p52135 Tue, 23 Feb 2021 23:27:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17480&tpg=1#p52135 <![CDATA[Help Openvz7 Network Bridge Configuration]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17499&tpg=1#p52134 Virtualizor - Virtual Server Control Panel > General Support.
Please click the link below to visit the topic:

https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17486]]>
Tue, 23 Feb 2021 12:31:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17499&tpg=1#p52134
<![CDATA[After upgrading from Catalina to Big Sur Ammps Not run]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17498&tpg=1#p52133 AMPPS > General Support.
Please click the link below to visit the topic:

https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17480]]>
Tue, 23 Feb 2021 12:28:38 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17498&tpg=1#p52133
<![CDATA[Apache MPM Prefork to Worker]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17489&tpg=1#p52132
At the moment it is not possible, by default we compile the apache package with MPM prefork.
]]>
Tue, 23 Feb 2021 10:01:57 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17489&tpg=1#p52132
<![CDATA[Strange Backup error & behaviour]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52129 Tue, 23 Feb 2021 08:32:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52129 <![CDATA[Strange Backup error & behaviour]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52128
If the backup fails, there is absolutely NO CLEANUP, leaving backup mount points and backup LV as is. Due to the incomplete backup, the next one will fail also (maybe partially, as remote backup rotation will not happen also).

This behaviour ate the complete storage of our backupserver, as now we did not have 3 backups in rotation, instead we had so many, that all storage was gone.

Saying that, we did the following:

1. removed all backup mount points and LV from the nodes.
2. deleted backups at the backup server
3. started backup run again in virtualizor.

same error, no change.
It connects to the backup server, it created the new directory, partially upload one or another vps and then it dies with the same ugly error message and no cleanup (or at least a warning message to an administrator) at all.

]]>
Tue, 23 Feb 2021 08:26:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=17453&tpg=1#p52128