Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Pre-Sales > Topic : Virtualizor WHMCS module not working



Threaded Mode | Print  

 Virtualizor WHMCS module not working (7 Replies, Read 378 times)
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Hello

i have installed Virtualizor  and linked it with WHMCS
everything is fine and i am able to create new vm from whmcs admin panel and when i receive the payment the module create the vm automatically so everything is fine

but the only problem i am facing now is that the end-user can't control the vm from whmcs client zone 

all ports from 4081 to 4085 are opened and the master ip

and there are another problem the callback not working 

i have attached screenshots from client zone and admin panel
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
i don't know how but the callback now is working
but still the main problem i can't fix it
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
jevingala
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 186
Status:
Hi,

Please open a support ticket so that we can access your WHMCS and Virtualizor and help you out :

https://softaculous.com/support/open.php



-----------------------
Regards,
Virtualizor Team.
http://virtualizor.com/
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
i have opened a ticket with number #288603
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Joshua2504
Group: NOC
Post Group: Newbie
Posts: 16
Status:

Some private text here? Uhh, cool!
Hi,

we ran into the same issue today (randomly, no update or something).

This is what we get from the chrome dev console:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'os' of undefined

Regards

-----------------------
Joshua

TREUDLER - High-Performance KVM and OpenVZ Virtual Servers
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 208
Status:
Quote From : Lumina October 13, 2017, 1:42 pm
i have opened a ticket with number #288603
Hi,

Sir I just checked on your server and it seems that the modules files were missing on your server.
So I uploaded the file on your server and it is showing enduser panel fine now.
Please check and let us know if you are still facing the same issue.

Awaiting your reply.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
Lumina
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Quote From : chirag October 16, 2017, 2:31 pm
Quote From : Lumina October 13, 2017, 1:42 pm
i have opened a ticket with number #288603
Hi,

Sir I just checked on your server and it seems that the modules files were missing on your server.
So I uploaded the file on your server and it is showing enduser panel fine now.
Please check and let us know if you are still facing the same issue.

Awaiting your reply.

i checked it now and it's working without any problem thanks for your help  :)
IP: --   

Virtualizor WHMCS module not working
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 208
Status:
Hi,

Sir glad to know your issue is resolved.
Let us know if you face any issues.
We will be happy to help you.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 18, 2017, 4:50 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.207