Softaculous


Topic : host


Posted By: ollieb on September 26, 2019, 6:15 pm
dose it matter what host i use to gain access to to softaculous plug ins?

Posted By: Brijesh on September 27, 2019, 7:23 am | Post: 1
Hi,

No it does not matter.

However we do have settings to disable certain features or scripts from admin panel. So I would advise to confirm with the host if they have those features/scripts enabled which you plan to use.

-----------------------
Loginizer - WordPress Security Plugin
Follow us on Twitter

Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.