Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Bugs > Topic : Network Interface Type not defaulting to defined Plan setting



Threaded Mode | Print  

 Network Interface Type not defaulting to defined Plan setting (1 Replies, Read 1633 times)
thirdgen
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 8
Status:
From the Virtualizor Admin page, when attempting to create a new VPS or update an existing VPS with a VPS Plan results in the Virtual Network Interface Type field under Network Settings not defaulting to the plan's defined setting.  In this particular case, "virtio".  As a workaround, during VPS creation the field will be defaulted blank and can be manually selected to correct the issue.  However, when updating a VPS to a new Plan, its configuration setting does not take at all and results in the conf file (i.e v1001.xml) omitting the respective dev type field completely.  Further workaround requires "flipping" the Network Interface Type to another selection, saving the VPS and then flipping it back to the intended type.  This results in the proper line entry being generated under kvm-conf.

Reviewing the VPS Plan configuration does yield in the correct entry being present.

Current Version: 3.0.3p7
Able to be reproduced under a freshly installed vanilla system.
IP: --   

Network Interface Type not defaulting to defined Plan setting
thirdgen
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 8
Status:
Just a follow-up, this appears to be resolved under the latest version, 3.0.4p7.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is November 29, 2020, 5:03 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.138