Bugs (Softaculous) https://www.softaculous.com/board/index.php?fid=19 <![CDATA[Bandwidth suspend untick bug]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47318
Maybe you can have a try or ask their support if the issue actually exists.]]>
Thu, 19 Sep 2019 14:50:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47318
<![CDATA[Bandwidth suspend untick bug]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47317
Quote From : extserver Today at 2:33 pm
Hi,

Is that vps created with a plan ?
Yes
Quote From : extserver Today at 2:33 pm
Did you tried setting plan to none and then save it and then try to disable bandwidth suspend option  for vps ?
No
]]>
Thu, 19 Sep 2019 14:42:37 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47317
<![CDATA[Bandwidth suspend untick bug]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47316
Is that vps created with a plan ?
Did you tried setting plan to none and then save it and then try to disable bandwidth suspend option  for vps ?]]>
Thu, 19 Sep 2019 14:33:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47316
<![CDATA[IP select from vlan / Old Templates / Empty Promise from Virtualizor.]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15664&tpg=1#p47222 I run two vlan (native and vlan 1008) on the host:

Board Image

If the system now takes an IPv4 address from the vlan1008 (ID 10), then it must inevitably also take an IPv6 (12) from the vlan1008. Otherwise it will not work! (Basic network knowledge).
Currently it is so, if it takes an IPv4 address from vlan1008 (ID10), then it takes from the vlan native (ID6) an IPv6 addresses.

It is inexplicable to me how Virtualizor simply ignores this for several years and does not solve it! Countless tickets open, explaining the situation to you. You said you make a solution .. Now I am already waiting the second year ....

Too bad the Virtualizor only makes empty promises. The same goes for the OS templates. These are simply not traced and simply ignored .. (This concerns me in the KVM)


Meanwhile, I am very angry about Virtualizer]]>
Wed, 11 Sep 2019 11:36:21 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15664&tpg=1#p47222
<![CDATA[Bandwidth suspend untick bug]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47046 ]]> Wed, 21 Aug 2019 13:02:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15600&tpg=1#p47046 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46788
Is your issue resolved ?
Are you facing issues with Kvm vps network ?]]>
Sat, 27 Jul 2019 10:19:23 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46788
<![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46532 Wed, 10 Jul 2019 11:10:33 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46532 <![CDATA[I don't get a solution from the virtualizor team to my problem with OpenVZ7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46523
They helped me install the OpenVZ7 ISO and had to fix some problems during the boot process.

Now, when you create an OpenVZ VPS it works correctly, but when you create a KVM VPS you can't connect via SSH, so we can't work with this server. I haven't got any answers for days either in the support ticket or by skype.

Ticket: #368646

Forgive the translation, I use a translator.

Translated with www.DeepL.com/Translator]]>
Tue, 09 Jul 2019 23:50:05 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15438&tpg=1#p46523
<![CDATA[IPv6 DNS Bug | IPv6 wget to IPv4 Only Networks]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15279&tpg=1#p46123
For an example: I'm using a IPv6 only node trying to install VestaCP with googles DNS IPv6 Server setting, The curl and wget commands that are part of the install process for VestaCP fail as VestaCP is a IPv4 only network.

I suggest using the following IPv6 DNS server IP's:

DNS IPv6 1: 2001:67c:2b0::4
DNS IPv6 2: 2001:67c:2b0::6

Which are the DNS from "aaisp.com"

or

DNS IPv6 1: 2001:8b0:6464::1
DNS IPv6 2: 2001:8b0:6464::2

Which are the DNS from "trex.fi"

If you use these DNS instead of googles it will properly render "curl" and "wget" calls to IPv4 only networks from a VPS node that is only IPv6.

Which means I was able to install VestaCP from a IPv6 only network even tho they are a IPv4 only website.]]>
Thu, 06 Jun 2019 17:43:20 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15279&tpg=1#p46123
<![CDATA[multi virtualization on centos7]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15207&tpg=1#p45934 I discovered multiple errors in centos 7 after I enabled multi virtualization :

- limits access to the remote desktop server (access only ssh)
- migrated servers from another node are unstable (do not automatically start at reboot nodes, network does not work on kvm vps - it is necessary to stop / save / boot vps)
- missing permissions to create / modify a vps server (reinstall error, change root password ...)


se some errors :

Starting Task : 2045
Syncing up with Slave
Creating VPS : 171
Creation Done
Setting Root / Admin Password
Setting VNC Password
Building DHCP
Starting VPS
Fetching VPS Status
Errors:
Array
(
    [err_start] => There was an error while starting the new VPS
error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v1107.xml
error: internal error: qemu unexpectedly closed the monitor: t-pci,netdev=hostnet0,id=net0,mac=00:16:3e:b4:25:2a,bus=pci.0,addr=0x3 -device usb-tablet,id=input0,bus=usb.0,port=1 -vnc 89.43.62.254:15,password -k en-us -device cirrus-vga,id=video0,bus=pci.0,addr=0x2 -device AC97,id=sound0,bus=pci.0,addr=0x4 -device virtio-balloon-pci,id=balloon0,bus=pci.0,addr=0x5 -sandbox on,obsolete=deny,elevateprivileges=deny,spawn=deny,resourcecontrol=deny -msg timestamp=on
2019-05-15 06:25:00.669+0000: Domain id=52 is tainted: host-cpu
Could not access KVM kernel module: Permission denied
2019-05-15T06:25:00.756287Z qemu-kvm: failed to initialize KVM: Permission denied

)

Starting Task : 2159
Setting Active server 2

Syncing up with Slave
Performing Reinstall of VPS : 174
Format Primary Disk: 0
Errors:
Array
(
    [0] => There was an error while resizing the filesystem
    [error_reins] => There was an error while resizing the filesystem There was an error while reinstalling the OS
)

]]>
Sat, 18 May 2019 08:38:27 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15207&tpg=1#p45934