Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > AMPPS > Bugs > Topic : Problem reusing an old addon domain



Threaded Mode | Print  

 Problem reusing an old addon domain (3 Replies, Read 5487 times)
JasperL
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi

I'm running v2.4 on Mac and have had an issue with Addon domains.

It seems that the first time I add any given domain as an addon domain, it works as expected.  However if I delete that domain, wait and then re-add the same domain, pointing to the same location, the domain fails to work.

After re-adding, the domain is present in my hosts file, and I can ping it from the terminal, but neither Safari or Chrome will let me navigate there.

I've tried this with other addon domains, and have the same issue.
IP: --   

Problem reusing an old addon domain
tidus
Group: Member
Post Group: Super Member
Posts: 1121
Status:
Hi,

Okay. We will try to regenerate the same and get back to this.


-----------------------
Follow AMPPS on,
Twitter : https://twitter.com/AMPPS_Stack
Facebook :  http://www.facebook.com/softaculousampps
Google+ : https://plus.google.com/+AmppsStack
IP: --   

Problem reusing an old addon domain
JasperL
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi, Sorry - Managed to fix the issue - it seemingly was finding the domain but a .htaccess file was blocking access.  All fixed. 

Many thanks

Jasper
IP: --   

Problem reusing an old addon domain
ampps1001
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
If you are local and htacess points to a local directory on your computer how can it then be blocked by htaccess?

I work mostly offline Local with ampps server.  If all is done i upload Live. 

Now i worked the other way around so i work now Live and then i download the site dirs to my computer.  I put them to the ampps/www/ folder...then i upload my sql file but i get a 5x0 error access to my page.

I already replaced the config files to local settings and i checked this that it points to the right dirs.

Can you explain more how you managed it or can somebody else here explain more.

Basicly its simple to install a local or live site.  Upload the dirs/change the htaccess file/change the config files for catalog and admin dirs (opencart shop system) / upload the sql file....what am i missing?
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 18, 2019, 6:35 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.165