General Support (Softaculous) https://www.softaculous.com/board/index.php?fid=16 <![CDATA[virtnetwork error & vps failing to create]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47275
I ended up resolving this myself over the course of 3 days awaiting a reply.]]>
Tue, 17 Sep 2019 10:29:56 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47275
<![CDATA[Virtualizor installation error: No such file or directory]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15656&tpg=1#p47274
Is your issue resolved ?
May I know which ticket id are you talking about ?

]]>
Tue, 17 Sep 2019 09:59:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15656&tpg=1#p47274
<![CDATA[Virtualizor installation error: No such file or directory]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15656&tpg=1#p47265
systemctl start ntpd

systemctl enable ntpd

And problem is solved  :xd: ]]>
Mon, 16 Sep 2019 20:15:17 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15656&tpg=1#p47265
<![CDATA[IP Pool not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47262
On my VPS plans I had checked the first Node IP pool and not the second IP pool.

The thread can be closed.]]>
Mon, 16 Sep 2019 19:16:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47262
<![CDATA[IP Pool not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47261 Mon, 16 Sep 2019 18:54:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47261 <![CDATA[IP Pool not found]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47260
Code
The following errors were found :
The following IP pool ID(s) were not found or do not belong to the target server : 1


I have tried to remove the pool and readd the pool, tried different settings, still the same error.

Any suggestions?]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:54:25 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15678&tpg=1#p47260
<![CDATA[recipies]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15675&tpg=1#p47253 can somebody create recipie for this line, i have no clue how to auto install it.
sudo bash -c "$(wget --no-check-certificate -qO - https://raw.githubusercontent.com/arakasi72/rtinst/master/rtsetup)"]]>
Sun, 15 Sep 2019 13:52:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15675&tpg=1#p47253
<![CDATA[virtnetwork error & vps failing to create]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47251
Code
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.


because of this, virtnetwork fails to start properly and then the vps create process cannot locate the bridge.

How can I fix this error?]]>
Sun, 15 Sep 2019 10:15:07 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47251
<![CDATA[virtnetwork error & vps failing to create]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47249
help please :) My interface name is eno1, configured correctly in slave settings, and my /etc/network/interfaces config matches the set up specified by hetzner. What could I possibly be doing wrong?

etc/network/interfaces

Code
# interfaces(5) file used by ifup(8) and ifdown(8)
# Include files from /etc/network/interfaces.d:
source-directory /etc/network/interfaces.d
address 0.0.0.0
netmask 255.255.255.192
gateway xxx.xxx.80.193


VPS Create error

Code
There was an error while starting the new VPS
setlocale: No such file or directory error: Failed to create domain from /etc/libvirt/qemu/v1001.xml error: Cannot get interface MTU on 'viifbr0': No such device


Virtnetwork status
Code
‚óŹ virtnetwork.service - LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd.
  Loaded: loaded (/etc/init.d/virtnetwork; generated)
  Active: active (exited) since Sat 2019-09-14 19:36:59 CEST; 22s ago
    Docs: man:systemd-sysv-generator(8)
  Process: 1199 ExecStart=/etc/init.d/virtnetwork start (code=exited, status=0/SUCCESS)

Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Starting LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd....
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal virtnetwork[1199]: Error: No ip address found.
Sep 14 19:36:59 Ubuntu-1804-bionic-64-minimal systemd[1]: Started LSB: Activates/Deactivates the Bridge for KVM and XEN in Ubuntu (c) Softaculous Ltd..
]]>
Sat, 14 Sep 2019 17:44:39 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15673&tpg=1#p47249
<![CDATA[List all vm]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47246 Thank you so much for your help.
Have a good day.
]]>
Sat, 14 Sep 2019 08:11:14 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=15669&tpg=1#p47246