Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Pre-Sales > Topic : KVM - List of little questions

1


Threaded Mode | Print  

 KVM - List of little questions (15 Replies, Read 31760 times)
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Hi there.

I'm installed the trial period version. It shows to be fantastic. Much better of my system is using at this time. (Don't need to talk about names, I believe that you know).

Questions:

1) Is possible to have VG selection when creating VPS?
If we have this, we can resell VPSs with HDD and SSD disk speeds, and on these days, it's very important!
If this is not possible, there is any advanced configuration code of that I can change this VG when creating VPS?

2) Is possible to have an option when creating VPS to setup MB/s and I/O maximum read and write? (Look at Proxmox, we have this config there).

3) Is possible to select the CPU type like Qemu32, Qemu64, KVM64 and others.

Please, take a look at attached image!


Board Image


With this, I believe the virtualizor will be the best virtualization software in the world!
IP: --   

KVM - List of little questions
manekari
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 212
Status:
Hello,

Thank you for contacting us sir,

Quote

1) Is possible to have VG selection when creating VPS?
If we have this, we can resell VPSs with HDD and SSD disk speeds, and on these days, it's very important!
If this is not possible, there is any advanced configuration code of that I can change this VG when creating VPS?


Currently this feature is not available in Virtualizor. But we are working on it and it will be released in coming version.

For IO throttling and CPU type, i will add this options in our todo list now.


Thanks for your words and please let us know if you need any further information.
IP: --   

KVM - List of little questions
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Always softaculous =)

Very fast reply on the forum too!

You are SO GOOD!

Come with Softaculous and this is 100x better than our old Fantastico!

Now I'm testing the virtualizor and it shows to be 100x better than every virtualization software plataform for resellers.

I believe will transfer every server that I have with SolusVM to Virtualizor, and I'll start to do it now.

To use my SSDs now, can I edit VMs config file to change VG and maybe set the file as ready only to control panel can't update the file? Can this work?

Thank you!
IP: --   

KVM - List of little questions
manekari
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 212
Status:
Hello,


Thank you for your kind words sir,

>> To use my SSDs now, can I edit VMs config file to change VG and maybe set the file as ready only to control panel can't update the file? Can this work?

Currently the Virtualizor environment will not allow you to use multiple VGs. I assure you that this feature will be taken as a priority and will be released in next version.

Please let us know if you need any further information.
IP: --   

KVM - List of little questions
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Working more with this, I'm really impressed with the so many and very good options of that we have in the admin control panel.

This admin control panel is the BEST of every VPSs system administrator!

Here a post of that I (HostFill user) says (I hear something about virtualizor, but not tested).

http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=8962261#post8962261

http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?p=8915889#post8915889


OMG why I have not tested it before?
I'm testing so many systems for more than 6 months and only now I'm going to test the better!

Guys, I would like to congratulate your staff for the work with the Virtualizor. This really impressive.
For others who are reading this post, believe me, do not waste your time testing other options.
I've tested every VPS control panel! Virtualizor is really the BEST.

IP: --   

KVM - List of little questions
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Quote From : manekari January 11, 2014, 4:11 am
Hello,


Thank you for your kind words sir,

>> To use my SSDs now, can I edit VMs config file to change VG and maybe set the file as ready only to control panel can't update the file? Can this work?

Currently the Virtualizor environment will not allow you to use multiple VGs. I assure you that this feature will be taken as a priority and will be released in next version.

Please let us know if you need any further information.
Hi there. I'm still waiting for that to transfer my servers.
Did you have some prevision to this?

Thank you!
IP: --   

KVM - List of little questions
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
Hi There.

As I see on the last email with updates of virtualizor now is that possible?

Quote
1) Is possible to have VG selection when creating VPS?"
If yes, I'm gonna do some tests and maybe move my servers to the virtualizor!

Thank you for all!
IP: --   

KVM - List of little questions
asim_shaikh
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 382
Status:
Hi,

Yes, virtualizor now includes Multiple VG support. You can select on which VG you want to create your VPS.

You can refer our wiki link below for guidence:
http://virtualizor.com/wiki/Add_New_Storage#Using_the_storage_for_VMs




-----------------------
Regards,
Virtualizor Team
http://www.virtualizor.com
IP: --   

KVM - List of little questions
teostefan
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
2017 and still not have DISK limitation...
IP: --   

KVM - List of little questions
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 186
Status:
Hi,

Please provide more details about "DISK Limitations".
So that we can resolve your issue asap.

Awaiting your reply.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

KVM - List of little questions
fcbinfo
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 11
Status:
At this time I'm out of this but as I read on the fist post I believe he is talking about limitations of Mb/s and lOPs.
IP: --   

KVM - List of little questions
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 186
Status:
Hi,

Sir I/O is possible if your node is on Centos 7+.
In advance option you can select the IO for that VPS.

Let us know for further information.

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

KVM - List of little questions
dragonhunter221612
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
I am not able to receive the admin login email once  Virtualizor has been installed. I am able to send email with my server but not able to receive email from Virtualizor regarding the admin login. Can you advise if it is a bug or something ?
IP: --   

KVM - List of little questions
chirag
Group: Virtualizor Team
Post Group: Working Member
Posts: 186
Status:
Hi,

Sir please provide more details which emails you are not getting from Virtualizor ?
So that we can help you asap.
Are you using SMTP ?

-----------------------
Chirag Nagda
Software Developer
Softaculous Ltd
IP: --   

KVM - List of little questions
dragonhunter221612
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Yes . I have also created ticket # 354225. I am referring to root admin password. I tried three different emails hosted and 2 free domain emails. I am trying to install KVM there is no errors in the logs.Even try send to Root.
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

1


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is September 21, 2017, 3:32 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.390