Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > General Support > Topic : doesn't work



Threaded Mode | Print  

 doesn't work, cannot clone or back-up (1 Replies, Read 192 times)
petemartin
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
Hi - I use simple servers and they recommend softalious as back-up and cloning software.

I have set it up to create back up each night. It is only now that I try to create manual backups that I realise it most likely is not working. It is a magento 1 site that is being backed up. It takes over 1 hour, gets stuck at 95%, never sends an email. The backups are different sizes, some bigger than others but you would expect them to be the same size.

The cloning does exactly the same - the clone site doesn't work just gives an error. Filezilla shows some of the folders have been cloned, but not others.

Is there something wrong with simple servers or is it this software?
IP: --   

doesn't work
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3942
Status:
Hi,

Can you please open a support ticket with us so that we can check this for you :
https://www.softaculous.com/support/

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is July 23, 2018, 2:30 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.831