Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Virtualizor - Virtual Server Control Panel > Bugs > Topic : WHMCS Module Command Error: Could not load the slave server data



Threaded Mode | Print  

 WHMCS Module Command Error: Could not load the slave server data (2 Replies, Read 3218 times)
hyperfilter
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
Hi, guys.

We're using WHMCS v7.1.2 and when we attempt to create a new virtual server, the following message appears:

--
Module Command Error:
Could not load the slave server data
--

We have already multiple VPS servers provisioned, and all was working fine before, no changes were done in the Master Server, also there's no firewalling causing communication issues between WHMCS and the Master Server nor the Slave Servers.

What could be causing this problem ?
IP: --   

WHMCS Module Command Error: Could not load the slave server data
hyperfilter
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 2
Status:
The issue was because the server group didn't had a default server selected, due to this any new orders wouldn't have a default server selected, causing this problem.

Thanks for the support department, this thread can be closed.
IP: --   

WHMCS Module Command Error: Could not load the slave server data
asim_shaikh
Group: Virtualizor Team
Post Group: Elite Member
Posts: 382
Status:
Quote
The issue was because the server group didn't had a default server
selected, due to this any new orders wouldn't have a default server
selected, causing this problem.

Thanks for the support department, this thread can be closed.
   
   


Thank you for the update, please let us know if you need any further assistance.


-----------------------
Regards,
Virtualizor Team
http://www.virtualizor.com
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is August 21, 2018, 2:26 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.182