Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > Softaculous Auto Installer > Bugs > Topic : Softaculous doesnt work on new CWP user panel

1


Threaded Mode | Print  

 Softaculous doesnt work on new CWP user panel, Cant access Softaculous on CWP user panel (17 Replies, Read 132476 times)
Matzedoon
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 1
Status:
is there any quick fix for this?
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3873
Status:
Hi,

We do not have a fix ready yet but we are working on it.

The API in CWP changed in the new version and few of them were not working.

Now all the APIs are working. We are working on updating the code in Softaculous to use the new APIs. Once it is completed we will release the new version.

Thank you for your patience.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
fileidol
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Any news about this problem? One month we are waiting... When can we expect solution?
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3873
Status:
Hi,

Unfortunately we are still waiting for the CWP team.

Once we receive the required changes from CWP team we will release a new version on the same day.

Almost everything is working just one part is remaining. Once this is done we will be ready for the new release.

Thank you for your patience.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
finkx
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 4
Status:
Any news from CWP team?
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3873
Status:
Hi,

We have made all the required changes.

We are now testing the new version.

Once the testing is completed we will release the new version with the fix. It should be done within a day or two.

Thank you for your patience so far.

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
aypoupen
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Finally it is working on http://IP:2082/user/softaculous
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
aypoupen
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Quote From : aypoupen January 24, 2018, 5:45 pm
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
gfilardi
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
I'm getting "could not write SESSION DATA". Any ideas?
I've already updated all packages on the server, restarted, uninstall softaculous and install again, create a fresh new user, and notting..

I'm using http://IP:2082/myuser/?module=softaculous ou http://domain:2082/myuser/?module=softaculous ou with /myuser/softaculous ..

How can I fix this?
Thanks!
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3873
Status:
Hi,

The Softaculous link in CWP is managed by CWP team and they will be linking Softaculous correctly in a day or two.

Regarding the "Could not write SESSION DATA" error please check the following folder has write access :
/var/softtmp/
Make sure the permission for this folder is 0777

-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
gfilardi
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
Thanks! It's working now! :)
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
pedrosshop
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
since the panel update softaculous not working in user panel but sort of working in admin panel will this be automatically updated in cwp panel or do i need to reinstall softaculous
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
Brijesh
Group: Softaculous Team
Post Group: Super Member
Posts: 3873
Status:
Quote From : pedrosshop February 5, 2018, 1:48 pm
since the panel update softaculous not working in user panel but sort of working in admin panel will this be automatically updated in cwp panel or do i need to reinstall softaculous

Hi,

Are you using CentOS 6 ? CWP team recently pushed the same update i.e. new structure (which they pushed recently for CentOS 7). We have informed the CWP team to make the required changes in their upgrade for Softaculous to work.

CWP team has made the changes and released a new version (276). Please update CWP and check if you still face the issue.

You will not need to re-install Softaculous for the changes to take effect.


-----------------------
SitePad Website Builder
Follow us on Twitter
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
pedrosshop
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
my cwp is  CWPpro version: 0.9.8.276
when i log into the user panel xxxxxxxx:2082 it is very slow to load compared to the old panel
as to sofaculous when i click the button but get 502 Bad Gateway cwpsrv
IP: --   

Softaculous doesnt work on new CWP user panel
pedrosshop
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 3
Status:
sorry using centos 6.9
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  

1


Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is May 26, 2018, 10:21 am.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 11  |  Page Created In:0.382