Welcome Guest. Please Login or Register  


You are here: Index > SitePad Website Builder > General Support > Topic : Background Settings Dots are gone



Threaded Mode | Print  

 Background Settings Dots are gone, Missing In Action (2 Replies, Read 1748 times)
mainboard
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 17
Status:
for grundycommunitycenter.org, I built on the Haircut theme and originally inserted two customer supplied background images.  I'd like to change the images from Sitepad if possible but my dots along the top of the page are missing, across several browsers.  Can you help?  TIA.
IP: --   

Background Settings Dots are gone
aakash_softac
Group: Softaculous Team
Post Group: Elite Member
Posts: 455
Status:
Hi,

We have fixed the issue. It seems that you've applied container width as full due to which this issue was being caused. It should always be set to auto.

Do let us know if you need any other information.

-----------------------
Aakash Gupta
SitePad Developer

Follow us for faster updates
Twitter: https://twitter.com/sitepad_editor
Facebook: https://facebook.com/SitePad
IP: --   

Background Settings Dots are gone
mainboard
Group: Member
Post Group: Newbie
Posts: 17
Status:
Thank you very much! 

I was about to reset and redo the site. 

You all are the best!  Thanks again!
IP: --   

« Previous    Next »

Threaded Mode | Print  



Jump To :


Users viewing this topic
1 guests, 0 users.


All times are GMT. The time now is October 17, 2019, 5:46 pm.

  Powered By AEF 1.0.8 © 2007-2008 Electron Inc.Queries: 10  |  Page Created In:0.934