Softaculous https://www.softaculous.com/board/index.php? <![CDATA[Add dedicated ip]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13392&tpg=1#p39544 Wed, 20 Sep 2017 18:07:58 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13392&tpg=1#p39544 <![CDATA[New install on Centos 7 cant access anything]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9901&tpg=1#p39543
Open the following ports and everything will work again.

2002, 2003, 2004, 2005 for Webuzo
80, 443 for Apache
21 for FTP
25, 143, 567 for Email
8080, 8443, 8009 for Java

http://ask.xmodulo.com/open-port-firewall-centos-rhttp://172.16.20.221/hel.htmlhttp://ask.xmodulo.com/open-port-firewall-centos-rhttp://172.16.20.221/hel.html will explain the Commands to do it.]]>
Wed, 20 Sep 2017 15:45:49 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=9901&tpg=1#p39543
<![CDATA[Cron Jobs Stop Softaculous]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13391&tpg=1#p39542 Hello

I wanted to make a query, previously softaculous was updating normally, the actual version is 4.9.2 in the server, 2 weeks ago I stopped doing it, then modify the time to do it and put this:

455***

This is correct in this way, because the only thing that changed was the hour

Thanks for your help.

Fer
]]>
Wed, 20 Sep 2017 14:54:51 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13391&tpg=1#p39542
<![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39541
but now my PrestaShop default script and my custom script, not work.

I installed from WHMCS trough a product

I need this work, my clients are very demand

thank you]]>
Wed, 20 Sep 2017 13:45:35 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39541
<![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39540 ]]> Wed, 20 Sep 2017 12:38:18 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39540 <![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39539
It looks like you are using CentOS Web Panel. At the moment SitePad is not supported with CentOS Web Panel.

We will add support for CWP soon.]]>
Wed, 20 Sep 2017 12:15:04 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39539
<![CDATA[Publishing site]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39538 Wed, 20 Sep 2017 10:30:31 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39538 <![CDATA[Xampp Softaculous General Question]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13380&tpg=1#p39537
At the moment Softaculous in XAMPP is designed to work only on localhost and will not work from remove server.

Also Softaculous supports installation of any script only on localhost so it is possible that you have the URL in your WordPress installation has http://localhost and since you are accessing it from a remote host the CSS and JS will not load.]]>
Wed, 20 Sep 2017 10:30:11 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13380&tpg=1#p39537
<![CDATA[Softaculous 4.9.3 Released]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39536
Please PM me your temporary cPanel login details so that I can check this with you.

Or you can also open a support ticket with us :
https://www.softaculous.com/support/]]>
Wed, 20 Sep 2017 10:23:06 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13383&tpg=1#p39536
<![CDATA[Publishing site]]> https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39535
Just installed the trial on my cPanel server. CNAME's created and all is working and a ticket has been logged for the SSL cert, but I am having the following issues and not sure what to do:

Site name is empty en when I want to publish, site shows as ?
See attached images.]]>
Wed, 20 Sep 2017 10:21:45 GMT https://www.softaculous.com/board/index.php?tid=13390&tpg=1#p39535